Nejde spustit server

Technická podpora k herním serverům TrackMania Nations (starší verze)
Message
Autor
davkar
Příspěvky: 4
Registrován: 16 bře 2013, 13:02
Reputation: 0

Nejde spustit server

#1 Příspěvekod davkar » 16 bře 2013, 14:08

Ahoj všichni.
Udělal sem si server na fakaheda 217.11.249.83:27584 a nejde mi spustit. V programu ServerMania mam server status na waiting. Když ho chci spustit vyběhnou tabulky s enter login a enter password(zde si nejsem jist co tam mam přesně zadat) . Nicméně po odklikání vyběhne tabulka s hláškou there must be at least one challenge to start server(-1000). Nevím si už rady. zde ve fóru sem takový případ nenašel. Děkuji za rady

Ghossst198
Příspěvky: 154
Registrován: 16 lis 2012, 00:32
Reputation: 0

Re: Nejde spustit server

#2 Příspěvekod Ghossst198 » 18 bře 2013, 21:10

A nemas tam napsat udaje od uctu na fakahede?
IP našeho serveru 93.91.250.129:27947
NEZAPOMENTE PŘIJÍT.

davkar
Příspěvky: 4
Registrován: 16 bře 2013, 13:02
Reputation: 0

Re: Nejde spustit server

#3 Příspěvekod davkar » 19 bře 2013, 02:19

No jo, ale který. A ono je to stejně fuk. Přes servermanii se najednou nejde připojit. A to sem nic neměnil. A co sem se dočetl ve foru, tak nejsem jedinej a problém s připojením přes servermania tu není vyřešen. Hlavně nevím jak ho mám spustit.
ps: jo a do servermanie sem to zadal správně Remote url:217.11.249.83
Remote port:26584
Skončí to chybou:
COULD NOT CONNECT TO SERVER
Přitom po prve se to připojilo uplně v pohodě.

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde spustit server

#4 Příspěvekod Mysteria » 19 bře 2013, 12:49

Napiš ticket, support pro TMN tu není, budeš to mít rychlejší.

davkar
Příspěvky: 4
Registrován: 16 bře 2013, 13:02
Reputation: 0

Re: Nejde spustit server

#5 Příspěvekod davkar » 19 bře 2013, 15:04

Na ten maniaserver sem se už připojil. Pomohl reinstal serveru. jo a ticket jsem už psal. Jen nějak furt nevím jak dostat mapy na server. Našel sem tu návod, ale z toho sem jelen. Píše se vněm něco o map generátoru a nic takového sem nenašel. Tak kdyby někdo věděl budu moc rád za radu.

Kluci
Příspěvky: 4
Registrován: 05 led 2013, 19:34
Reputation: 0

Re: Server TMN

#6 Příspěvekod Kluci » 24 dub 2013, 14:15

Chtěl bych se zeptat o serveru.Když se tam připojím tak to normálně jde ale nevím jak komu mám dát admina.Sobě mne to taky nejde a kdyz zadam prikaz do konzole takse nic nestane pomozte prosíím.


Zpět na „TrackMania Nations“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti