Ako sa pripoja kamarati na server cez hamachi?
-
Ako sa pripoja kamarati na server cez hamachi?
chcem sa spitat ako sa maju pripojit moji kamarati na server ktori som urobil cez hamachi skusali sme ale neslo to viem ze sa musia pripojit na moju Ip adresu join network a pripojit sa ale ako dalej nechcelo im to ist pls poradte co mame robit???
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ako sa pripoja kamarati na server cez hamachi?
kdyz se tu nekdy srazime a jestli pouzivas teamviewer tak se ti na to juknu.... kdyztak PM
-
no ono to ide len mi nevieme ako sa maju moji kamarati pripojit na moj server cez hamachi?
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Nepises ani o jakou hru jde....
pokud jde o css, tak je potreba server spoustet s parametrem
duvodu muze byt kopa, at uz mas nekde na ceste firewall nebo spatne nastaveny config.... ja ani netusim o jakou hru jde....
Pokud jde o CS nebo CSS muze to byt tou volbou interface pomoci parametru +ip, jinak tvy kamosi se musi konectit pomoci tvy IP na hamachi...
Vic ti rict nemuzu protoze jsi dal fakt ubohy info o tom o co jde...
pokud jde o css, tak je potreba server spoustet s parametrem
Kód: Vybrat vše
+ip [ip tveho hamachi]
duvodu muze byt kopa, at uz mas nekde na ceste firewall nebo spatne nastaveny config.... ja ani netusim o jakou hru jde....
Pokud jde o CS nebo CSS muze to byt tou volbou interface pomoci parametru +ip, jinak tvy kamosi se musi konectit pomoci tvy IP na hamachi...
Vic ti rict nemuzu protoze jsi dal fakt ubohy info o tom o co jde...
-
ok ide o hru minecraft a oni sa pripojili na moju ip adresu cez hamachi pripojili sa ale hovorili ze im tam pisalo nieco ako cas pripojeni uplinul ale pripojili sa normalne zapli minecraft a dali multiplayer a add server a napisali moje meno a moju ipcku a potom im pisalo ze cant reach server takze neviem ako sa maju pripojit skuste sa pripojit vy meno serveru je Hlivistia city ip je 5.44.96.252 a heslo napisem neskor skuste sa pripojit na ten server ci dokazete ci vam pojde dakujem