Zdravím, mal som Windows 10 ešte asi v decembri,
no ale nahodil som si späť Windows 8 kvôli tomu že vraj Windows 10 sleduje počítače, heslá, stránky, cracky.
No ale chcem si ju nahodiť späť pretože mi to už je jedno lebo všetko už nahodili aj na Windows 8.1 / 8 / 7
To že Vás budu sledovať keď máte Windows Update.
No ja chcem sa spýtať aj tu či je pravda o tom všetkom.
Windows 10
-
Windows 10
Nezabudni odmeňovať karmou!
-
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 10
win 7 bych nebral už ani zadarmo, to je tak zastaralý systém, že hrůza....
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Blbost, pokud ji vypneš, jakože fakt vypneš (což na neEnterprise verzi udělat nemůžeš), tak se nic neodesílá.BlackFire72 píše:Pri Win10 , PC stale komunikuje s Microsoft servermi (dokonca aj ked vypnes telemetriu). Ak neveris, pozri si to s WireSharkom .
Navíc tohle všechno jsou akorát paranoidní uživatelé, anonymní statistiku o používání programů má kdejaký problém, konkrétně třeba Firefox, o Chrome ani nemluvě. A najednou to vadí u Windows?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- ungurof
Taky mam kalkulačku, jedu win 8.1 a cajk 

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Windows 10 all the way.
Už jenom proto, že mám systém legálně, už jenom proto, že to mám aktualizovaný, už jenom proto, že s ním nemám takový problémy, jako s Windows 8 a 8.1.
Neměl jsem nikdy problém s Windows 10 a pokud něco nastalo, oprava byla naprosto banálně jednoduchá. Telemetrie? Pokud jste až zas tak paranoidní, tak jde vypnout, byť je to na několika místech, viz ten známý obrázek plný míst, kde se co dá vypnout.
Rozhodně Windows 10. Systém se mi spouští rychleji i na notebooku (a to ve srovnání i s 8.1 a 7, přičemž u Windows 7, to je zrychlení dost razantní)
Už jenom proto, že mám systém legálně, už jenom proto, že to mám aktualizovaný, už jenom proto, že s ním nemám takový problémy, jako s Windows 8 a 8.1.
Neměl jsem nikdy problém s Windows 10 a pokud něco nastalo, oprava byla naprosto banálně jednoduchá. Telemetrie? Pokud jste až zas tak paranoidní, tak jde vypnout, byť je to na několika místech, viz ten známý obrázek plný míst, kde se co dá vypnout.
Rozhodně Windows 10. Systém se mi spouští rychleji i na notebooku (a to ve srovnání i s 8.1 a 7, přičemž u Windows 7, to je zrychlení dost razantní)