[b]Server: IP:82.208.17.30:27783
Cauky chcel by som poprosit kto by mi nastavil server ale musi byt super nastaveny a ked budem chciet neco nastavit tak napisem . Odmena 180kreditu
Nastavenie servera za 150kreditov!!
-
- NetManSK
Re: Nastavenie servera za 150kreditov!!
Najprv si si mal spraviť server cez hamachi,vyskúšať ako sa "nastavuje" a potom kúpiť server.. nechápem. Ale ok, nebudem ti v tom brániť
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
Mám zaujem keď tak dej skype
mam nake origo plugin .)

-
moj skype ****
a tvoj?
a tvoj?
- NetManSK
Kontakty do topicov nepatria.. na to je SZ
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
Je odměna 150 nebo 180?
v tématu jsi napsal 180, ale v názvu 150. Oprav.
v tématu jsi napsal 180, ale v názvu 150. Oprav.
Za 180 kr. SUPER NASTAVENÝ OMG THIS IS VERRY GOOD!! Ti to nastaví možno iba ten ktoremu je každý kredit vzácny a platí max. 5 slotovy server.
Za super nastavený server je min. podla mna alespoň 400 kr.
Za super nastavený server je min. podla mna alespoň 400 kr.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ty by jsi potřeboval asoň 1 000 za to že? 

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
Mno, ja pomali nastavujem template na hráčské, teoreticky to možem potom zaslať ako mega prepracovany server ;3, max. si odstraní auto message spravy a je to.
- AAAuto
No každý má svoju formu a štýl ktorým server nastavuje. Niekto ti spraví "kvalitný" server ktorý je tak lajdácky spracovaný, že sa na to nedá ani pozerať, no ten čo sa do toho nerozumie mu dá aj tak peniaze/kredity pretože netuší či sú tie pluginy dobre spravené alebo nie, na druhú stranu niekto ti spraví kvalitne spracovaný server ktorý aj nejak vyzerá a práve ten by si mal tie kredity zaslúžiť.. Nechápete, nevadí.. 
Ale je pravda, že 180 kreditov je fakt málo.. Na tvojom mieste by som ponúkal aspoň 500 kreditov ale to je len a len na tebe.. Podla mňa sa mu neoplatí teraz zakladať Hamachi server kde by si to mal všetko vyskúšať pretože mu to zaberie veľa času kým všetko pochopí i keď to nieje zas nejak náročné to Plugin manažérovanie.. Iné je Plugin tvorenie ale to je už iná rozprávka..
Takže na tvojom mieste by som určite ponuku navýšil aspoň na 300 kreditov ak chceš mať server dobre spracovaný.. Toť vše.

Ale je pravda, že 180 kreditov je fakt málo.. Na tvojom mieste by som ponúkal aspoň 500 kreditov ale to je len a len na tebe.. Podla mňa sa mu neoplatí teraz zakladať Hamachi server kde by si to mal všetko vyskúšať pretože mu to zaberie veľa času kým všetko pochopí i keď to nieje zas nejak náročné to Plugin manažérovanie.. Iné je Plugin tvorenie ale to je už iná rozprávka..
Takže na tvojom mieste by som určite ponuku navýšil aspoň na 300 kreditov ak chceš mať server dobre spracovaný.. Toť vše.
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."