Hledám spolupracovníky pro nový minecraft server.

Pokec o čemkoliv ostatním
Dr.Wolf

Hledám spolupracovníky pro nový minecraft server.

#1 Příspěvekod Dr.Wolf » 10 pro 2015, 23:06

Dobrý den,
Dnes jsem založil minecraft server, který bude patřit k mému hernímu projektu game-play. Co bude obsahovat projekt game-play?
Chtěl bych nejdříve začít s minecraft serverem, který mám už zakoupený, ale je tu veliký problém chtěl bych najít nějaké lidi, kteří by mi s tímto projektem pomáhali jednalo by se teda o dohlížení nad serverem a pomoc se serverem se stavbami a tak dále většinu už jsem postavil už sám, ale je tu na serveru pořád co dodělávat, protože je to velký projekt.

Jaké je zaměření serveru ?
To je asi otázka na, kterou jste se asi zeptali hned na začátku, když jsi to začínal číst. Server bude zaměřen na survival převážně takže žádné doly a takové věci, které zlepšují hráči hru. Ano připravuji na serveru VIP účty, které jsi budou moci hráči koupit za reálné peníze, nebo za Tokeny, ale to budu muset ještě domyslet za co by se ty tokeny dostávaly, ale asi to bude za to, že dokončí nějaký event. To je tak asi vše, co bych napsal o serveru. Ano jde toho o serveru napsat více, ale jelikož server ještě není dokončen takbych byl rád za to, kdyby bylo alespoň něco v utajení do otevření projektu.

Koho hledáme?
Pro zájemce, kteří by měli zájem tak hledáme helpery, adminy, buildery.

Podmínky pro přijetí.
Podmínky nejsou moc extrémním, ale alespoň bychom chtěli věk 15+
Zbytek dopíšu zítra pardon.
Obrázek

Zpět na „Off topic“