#8 Příspěvekod nejento » 01 pro 2015, 16:44
Ano, pro obyčejného uživatele JE iPhone dobrý, pokud jsi ten typ člověka, který chce být na Facebooku, volat, psát. Ano, je to dobré pro ty, kteří o telefonech třeba tolik nevědí, je známý a funguje skvěle. Ale to, že je drahý a když ti spadne, máš ho okamžitě zničený, to pravda je taky. Avšak mně se dobře nepoužíval, přijde mi to zmatený a drahý, potřebuješ k tomu pořád nějaký proprietární software na synchronizaci, tedy iTunes, nějaký speciální kabel a tak podobně. Taky se mi nelíbí postoj některých lidí, že si za kvalitu zaplatíš, nebo třeba to stejný s designem. Kvalitních telefonů je hromada a jsou levnější a to stejný i s designem.
5 MP (Megapixelů) mi příjde na dnešní dobu pro telefony dosti málo, pokud s tím chceš fotit dejme tomu třeba i fotky třeba na výletech.
Souhlasím s Qefem, že Windows Phone je úžasný. Ano. naprosto musím souhlasit. Je rychlý, netrvá na něm dlouho spustit aplikace, je rychlý, přehledný. Má jenom méně kvalitních aplikací, ale takový ty aplikace jako Facebook, Twitter, Wunderlist, Evernote a další tyhle základní aplikace má a to je podle mě bohatě dostačující pro každodenní práci.
Pokud Qefik dedukuje podle otázek dobře, tak musím souhlasit s tím, co za telefon bys ty potřeboval. Otázkou je, co na tom telefonu jsi do teď dělal a dělat bys chtěl.

Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/