Touto cestou by som chcel najst niekoho kto by mi vedel spravit spravit nejaky reklamy nazvyme to "plagat" pre moj server.
Aktualne jedine na co som sa zmohol bolo toto: http://i.imgur.com/auVgsjP.jpg vysledok asi 10minut v painte a zistil som aj tak ze su tam velke chyby v gramatike a je to v podstate cele o nicom, suche, nezazivne az depresivne

Ak sa ma budete pytat ako chcem aby to vyzeralo tak asi neodpoviem lebo vazne neviem, no musi tam byt vela textu (mozno o nieco viac ako na tom mojom) kde budu podmienky pre prijatie a co ponukam (farebne aj fontovo odlisne)...urcite by tam mali byt loga FH, FTB, asi aj TS3 na ktore som zabudol...a cele to smarit na nejake "super drsne cool pozadie" ktore bude putat pozornost (a nebude stiahnute z googlu, prip. moze byt upravene).
skuste mi sem postovat nejake navrhy ktore ste spravili bud pre seba alebo ine serveri a ak ma nejaky zaujme ozvem sa vam cez SZ, cele to neham na vas a ak by som si nieco vybral pre propagaciu tak vam ponukam z mojho FH uctu 200kreditov (moze byt?)...Myslim ze cez FH sa daju kredity presuvat medzi uctami tak to by nemal byt problem...nasiel by sa niekto ochotny komu to stoji za kredity na FH spravit?