Ahoj opravdu věříte že nové vedení je správné?
Mažou přispevky bez důvodu, někdo něco napíše a oni to smažou.
To je správné chování?
4game.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4game.cz
Nemyslím že to zvládnou když vidím jak se tam chovají (prací prášek, pan Fuj). Když sem je upozornil, že úvod novinky by měl obsahovat alespoň 3 věty, tak mi to smazali a nic
O webové prezentaci se tu stydím mluvit, to samé o slibu (když sem jim dával přístup k webu), že přesunou všechny uživatele a obsah (bylo mi sděleno, že s tím náhražka pracího prášku nemá problém). O dotázání kde jsou alespoň ti uživatelé, sem byl poslán do určitých míst s tím, že kdo chce, tak se znovu regne. Je to na dýl, enchce se mi to tu vypisovat, já sem na toto téma hovořil i s MiniMem, dospěli jsme k jednomu závěru, nevím jak se to vyvíjí dál (teda asi tuším jak
).
To je tak vše, ale ještě bych poprosil, udržovat rámec slušnosti ve výrazech, pokud toto má být smysluplná diskuze

To je tak vše, ale ještě bych poprosil, udržovat rámec slušnosti ve výrazech, pokud toto má být smysluplná diskuze

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel se potvrdilo co je velmi časté. Slova a plány velké, ale skutky už váznou. Co si budu nalhávat, už s tím jejich plánem, co všechno bude a nebude a jak to bude všechno rychle mi bylo jasné, že to nemůžou nikdy zvládnout. Sám jako spolumajitel portálu vím o čem je řeč. Každopádně docela mě to i mrzí, portál to byl docela slušnej, ale s tím co z toho dělají oni to tak nevypadá. Navíc si ani nedají poradit, i přesto, když je ta rada nebo výtka slušně napsaná, tak ne je to špatně, oni mají pravdu. Škoda slov, kdyby tam radši nechali Qefika, tak už to dávno mohlo být OK.
každopádně jen počkejte v co se tohle téma změní, až si toho všimne někdo ze současného vedení 4Game
každopádně jen počkejte v co se tohle téma změní, až si toho všimne někdo ze současného vedení 4Game

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Mysty, víš že s tebou vždy souhlasím, není tomu jinak ani teď.
Což mě celkem udivilo, bylo zjištění, že to tam všechno "táhne" jen jedna osoba a ostatní musí "motivovat". Toto se neosvědčilo nikde, já u sebe na portálu mám takovou základnu lidí, že když jeden odpadne, tak ostatní to tam v pohodě zvládnou, mám cca 5 lidí co pořád mají nějaké nápady, něco dělají, baví je to. Začal bych možná změnou filozofie a ač to možná bude znít rasisticky, dal bych to do ruk čechům, protože přecejen to je český portál. Nebo jen česky vedený, web laděný česko-slovensky mi nepřijde dobrý nápad.
Což mě celkem udivilo, bylo zjištění, že to tam všechno "táhne" jen jedna osoba a ostatní musí "motivovat". Toto se neosvědčilo nikde, já u sebe na portálu mám takovou základnu lidí, že když jeden odpadne, tak ostatní to tam v pohodě zvládnou, mám cca 5 lidí co pořád mají nějaké nápady, něco dělají, baví je to. Začal bych možná změnou filozofie a ač to možná bude znít rasisticky, dal bych to do ruk čechům, protože přecejen to je český portál. Nebo jen česky vedený, web laděný česko-slovensky mi nepřijde dobrý nápad.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesně. Toto je základ pro fungování jakéhokoliv celku. Naštěstí já taky takový celek mámQefik píše:Což mě celkem udivilo, bylo zjištění, že to tam všechno "táhne" jen jedna osoba a ostatní musí "motivovat". Toto se neosvědčilo nikde, já u sebe na portálu mám takovou základnu lidí, že když jeden odpadne, tak ostatní to tam v pohodě zvládnou.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě sere to , že jim napíšu pravdu a oni mě to hned smažou, takže asi ta té pravde něco je když se jí bojí publikovat....
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to byla slušně podaná pravda, tak nevidím důvod proč by to měli mazat. Ale víš jak kdo chce kam, pomozme mu tam
Jednou se to proti nim obrátí.

-
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem 6 příspěvků slušných , neurážlivých a i tak všechny smazali
, ale jak říkáš kdo chce kam........

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
O co přesně se jednalo? Kdyžtak to nějak stručně shrň.

- Felazz - 4game.cz
- Kontaktovat uživatele:
1.Slúšné neboli
2.Plány mal Putty
3.Web splnil tieto body sťažnosť si podá , Unban sekciu má , diskuzia možná vo fóre , Admin team atď
Základné veci má jednoduchosť tiež
Web - Ohľadne pána Qefika niekomu sa páči niekomu nie to je celé
A či sa Vám to páči alebo nie isté veci sa dokázali
Servery minum pádov , AdminTeam zložené veľa ludí sa vracalo spať , Web je jednoduchý
Linux mal komplex lebo nemal práva tak sa chytal všetkého vždy sa tu najdú takéto typy čo vidia len to zlé
A hlavné veci sa dokázali
ale správy typu 4Game.cz konečne ide nikto od Vás nevidel však
Tým pádom s mojej strany je debata ukončená
Qefik u teba nikdy nebolo nič dobré a celú dobu si na všetko pindal ako aj teraz a preto je zbytočne na teba vôbec reagovať a pravdu na seba si nikdy nebral vedenie je dobré zato , že ty to nevidiš to nieje už môj problém
2.Plány mal Putty
3.Web splnil tieto body sťažnosť si podá , Unban sekciu má , diskuzia možná vo fóre , Admin team atď
Základné veci má jednoduchosť tiež
Web - Ohľadne pána Qefika niekomu sa páči niekomu nie to je celé
A či sa Vám to páči alebo nie isté veci sa dokázali
Servery minum pádov , AdminTeam zložené veľa ludí sa vracalo spať , Web je jednoduchý
Linux mal komplex lebo nemal práva tak sa chytal všetkého vždy sa tu najdú takéto typy čo vidia len to zlé
A hlavné veci sa dokázali
ale správy typu 4Game.cz konečne ide nikto od Vás nevidel však
Tým pádom s mojej strany je debata ukončená
Qefik u teba nikdy nebolo nič dobré a celú dobu si na všetko pindal ako aj teraz a preto je zbytočne na teba vôbec reagovať a pravdu na seba si nikdy nebral vedenie je dobré zato , že ty to nevidiš to nieje už môj problém
Naposledy upravil(a) Felazz - 4game.cz dne 16 srp 2011, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Felazz - 4game.cz - FakaHeda.eu