93.91.250.108:27818
Dobrý den neverťe níč Surprice Urobíl som mu SurvivalGames všetko ako chcel
FTP nemál som len OP a potom mi dál ho dole
Sme sa doholdi urobím to dá mi Peniaze
Urobíl som to ako chcel všetko ide níč mi nedál iba IPBAN
Neverťe mu ani nechodťe na jeho server
Ďakujem
Neverťe níč Surprice
- pf99
- Věk: 25
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neverťe níč Surprice
Hele, jednoduché je, 50% předem 

Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
Sledujte mě na FB
- pf99
Ano, ale taki človek čo prvi naslubuje a potom nedodrží svoje by ani na forum nemál isť 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ani ten čo nevie gramatiku...
-
- Věk: 26
Přesouvám.
-
Smexhy, trapnější poznámku jsi asi už vymyslet nemohl.
pf99, jak bych řekl všem - dohledat, vyřídit osobně. Neříkám tím, že není dobré upozornění na fóru, říkám tím, že to je asi jediný způsob, jak peníze dostat.
pf99, jak bych řekl všem - dohledat, vyřídit osobně. Neříkám tím, že není dobré upozornění na fóru, říkám tím, že to je asi jediný způsob, jak peníze dostat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Trápnejšiu poznámku? Nechcem sa hádať, ale nevedieť gramatiku a písať niekde verejne je dosť ponižujúce a hneď si vieme o danom človekovi urobiť obraz.
-
Mě zase přijde trapné odkazovat v podpisu na neexistující doménu a taky ti to při prvním kontaktu nevmetu do xichtu. Jako by každý, vždy a všude, psal bez jediné gramatické chybičky.
Osobně mi tedy jde o to, jaký je člověk a ne jeho pravopis, ale jestli pro tebe znamená pravopis první a poslední položku na seznamu nejdůležitějších světových problémů, pak jsi vážně objevil zcela nový level stupidity.
Osobně mi tedy jde o to, jaký je člověk a ne jeho pravopis, ale jestli pro tebe znamená pravopis první a poslední položku na seznamu nejdůležitějších světových problémů, pak jsi vážně objevil zcela nový level stupidity.
-
- Kontaktovat uživatele:
Porovnávaš to, kde odkazuje môj podpis a gramatiku? Mne príde zas dosť trápne toto
. Ale nebudeme tvoriť flame, takže to hoď za hlavu.

-
Nejde o flame, nýbrž o offtopic - smazat si zaslouží všechny příspěvky jak od tebe, tak ode mě - takže je to teď asi buřt.
Přijde mi neskutečný, že se navážíš za úplnou hovadinu do člověka, který měl tolik slušnosti a starosti o ostatní lidi, že přišel upozornit na podvodníka na fórum, i když ví, že se na něj hned sesype halda rádoby super-chytráků, který určitě nikdo nikdy nepodvedl a nepodvede, protože jsou to mistři světa.
Jestli ti vadí, že má někdo neuspokojivou gramatiku a podle tvého posledního příspěvku tak úžasně ctíš pravidla fóra, proč mu své výtky nenapíšeš skrze PM spolu s vysvětlením, kde udělal chyby a proč se daná slova píšou, jak se píšou a namísto toho rveš své tupé výkřiky veřejně do topicu, kde nemají co dělat?
Z mého pohledu si tu jen honíš ego nad tím, jak skvěle si kontroluješ pomocí korektoru každou jednotlivou větu a to tě povyšuje nad ostatní. Ubohost.
Přijde mi neskutečný, že se navážíš za úplnou hovadinu do člověka, který měl tolik slušnosti a starosti o ostatní lidi, že přišel upozornit na podvodníka na fórum, i když ví, že se na něj hned sesype halda rádoby super-chytráků, který určitě nikdo nikdy nepodvedl a nepodvede, protože jsou to mistři světa.
Jestli ti vadí, že má někdo neuspokojivou gramatiku a podle tvého posledního příspěvku tak úžasně ctíš pravidla fóra, proč mu své výtky nenapíšeš skrze PM spolu s vysvětlením, kde udělal chyby a proč se daná slova píšou, jak se píšou a namísto toho rveš své tupé výkřiky veřejně do topicu, kde nemají co dělat?
Z mého pohledu si tu jen honíš ego nad tím, jak skvěle si kontroluješ pomocí korektoru každou jednotlivou větu a to tě povyšuje nad ostatní. Ubohost.