Hledám lidi do týmu pro nový RPG minecraft server

Pokec o čemkoliv ostatním
MachiavelliCZ

Hledám lidi do týmu pro nový RPG minecraft server

#1 Příspěvekod MachiavelliCZ » 21 úno 2015, 20:48

Ahoj, sháním lidi do projektu nového RPG minecraftového serveru, o co konkrétně jde:

Server už má hotovou mapu (teda terén a přírodu) ale je třeba dostavět celkem dost budov. Budovy jsou ve stylu středověku/fantasy... Jak už je kdo postaví, to je mi jedno, ale nesmí to být kostka nebo nějaká jiná hrůza...

Můžete se kouknout na dynmapu, jak vypadá náš svět:
http://93.91.250.119:29102/

Na serveru budou klasické prvky RPG jako bojové třídy (takže i spelly, hraju si i s particlema :D), questy + nějaké raidy a itemy s vlastními atributy.

Všechny pluginy (s výjimkou worldeditu, holographic displays a těhlech blbostí) si dělám sám... Na serveru budou mobové běží pouze přes citizens, protože potřebuju, aby měli každej jinou logiku (tu jim píšu taky já, můžete se přidat ;)).

Příběh je v základu hotov, teď stačí pouze dovymyslet příběhy questu na základě hlavního příběhu.

Takže koho sháním:

- stavitele, kteří budou schopní stavět ve stylu středověk/fantasy
- někoho kdo bude schopen ve spolupráci jednoho člena týmu, který vymýšlí příběh, dát dohromady questy
- někoho kdo ovládá javu a umí řádně OOP a rád programuje (nebo chtěl by programovat) logiku NPC

Kontaktovat mě můžete na skype *Skype řeknu přes sz* nebo pište sem do komentů, já to budu sledovat
server má zatím 5 slotů, samozřejmě pak se hodí nejspíš pro začátek na 50 (pokud bude úspěch, sloty se navýší), uvidíme, jak bude server populární, ale rozhodně nechceme odfláknout jedinou věc, takže vše doděláme do posledního detailu, než se server spustí...
majitelem nejsem já, ale Majdo2614, já mu dělám jen technika...

jinak IP serveru je 93.91.250.119, port 27102

ale bez autentifikačního kódu, který vám pak dám, je vám to stejně k ničemu :D

to je asi tak všechno co jsem chtěl říct... takže pokud máte zájem, pište no... ;)
Pokud by chtěl někdo pomoct s Javou, jsem tu pro vás ;)

Frank_ACE

Re: Hledám lidi do týmu pro nový RPG minecraft server

#2 Příspěvekod Frank_ACE » 22 úno 2015, 00:42

Kdyz budes mit voxelsniper a WE tak ti budu delat buildera, a logiku npc ti udelam klidne taky. jen musis upresnit podle ceho se to ma delat :-)

DenOwq
Věk: 28

#3 Příspěvekod DenOwq » 22 úno 2015, 01:39

Skype vymazán z bez. důvodu;
Muhahha.

MachiavelliCZ

#4 Příspěvekod MachiavelliCZ » 22 úno 2015, 14:49

Frank_ACE: WorldEdit máme, VoxelSniper ne, jak jsem psal, terén je hotov, takže nevidím důvod pro to mít nástroje na velké úpravy terénu, WE tam máme jen pro kopírování budov...

Pro logiku NPC mám vlastní API se kterým tě mohu seznámit a poskytnu ti zdrojáky svého traitu k citizens.
Pokud by chtěl někdo pomoct s Javou, jsem tu pro vás ;)

Frank_ACE

#5 Příspěvekod Frank_ACE » 22 úno 2015, 14:56

Tak ok, za techle podminek nemam zajem.

Zpět na „Off topic“