Jeden měsíc jsem měl zde na Fakahedě jen takový zkušební server na měsíc. Chtěl jsem se ujistit že je to tu opravdu dobré jak se o tomto hostingu povídá. Tím že jsem měl měsíc server tak jsem zjistil jaká je tu suprová komunita. Že mi zde každý rád pomůže prostě super..
Ale teď k věci. Rozhodl jsem se tedy udělat takový nový projekt. Ano projektů je tu už hodně ale přeci je jích nejvíce tipů classického serveru. Ale já jsem se rozhodl udělat specifický server který jen tak kde není. Nebudu zde prozrazovat jaký řekl bych ho jenom tomu (těm) který (kteří) by mi rád(i) pomohl(i). Momentálně Vám řeknu jak bych si to asi představoval já.
Slotů: Ze začátku bych to viděl na 15 a postupně jak by se projekt čím dal více dodělával tak sloty zvýšit až k samotným 100 slotům.
Koho hledám do Admin Teamu - Hledám lidi se kterými se dá dobře domlouvat ať jim je klidně 5 let ale ať se s ním dá domluvit

Funkce které hledám: Programátor - Musí umět dělat především pluginy.
Builder - Musí být natolik vzdatný že dokáže postavit stavby ze kterých je člověkovi až do pláče jak jsou KRÁSNÉ.
Plugin Master - To je snad jasný musí umět dávat pluginy na server a vědět které jsou které.
Moderátor - Musí dodržovat pořádek na serveru a občas udělat i nějaký ten event.
Tímto je to asi vše co hledám výhody bude mít každý skoro jako admin až na vyjímku třeba Programátora který bude mít přístup do jakéhokoliv ovládání serveru.
Byl bych moc rád kdybych nějaké ty hodné lidi se kterýma se dá domluvit našel

Pokud budeš mít zájem být součástí admin teamu napiš do komentáře chci být v A-Teamu TO a TO já ti poté napíši obratem do soukromé zprávy můj skype a tam ti dám větší informace