zdarec
mám 10ti slotový server a teď odjíždím (za 2 hodinky) na 10t idení dovolenů, kde nebudu mět přístup k internetu a chci se zeptat, co když bude problém s VIP? můj zástupce je na serveru je METAL83, ale ten nemá vškerá práva (má plné právo na amdiniistraci serveru, ale nevidí příchozí platby apod.), a proot prosím, abyste dyštak problémy s VIP atd posílali k němu do 25.8.2014 a nebo problém vyřešili sami, tedy když hřáč poslal sms a ta se přičetla a napsla akorát špatný tvar, tak mu ji prosím dyštak dejte sami... (nevím, jeslti to metal 100% zvládne, protože s tímto nemá zkušenosti) tímt ose chcu omluvut dyštak za neaktivitu a za to, že dyštak nebudu odpovídat na reklamace apod (ovšem doufám, že se to nestane, za rok existence byla pouze 1)...
také si můžete přečíst info na www.weap.cz
METAL83 má účet jménem sleight
děkuji za pochopení a odufám, že žádný problém nenastane - toto je spíše pouze pro supporty, kdyby se objevila někde chyba/reklamace, tak ať se ví důvod, proč to neřeřím....
PS: omluvte mou gramatiku a překlepy, píšu na rychlo, nestíhám
S pozdravem Vilak
neaktivita- problém s VIP? - prosba
-
- Kontaktovat uživatele:
neaktivita- problém s VIP? - prosba
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

- TheAmazingCave
Re: neaktivita- problém s VIP? - prosba
Ak chceš môžem ti pomôcť nejako..
mám skúsenosti , no nejde mi grafická takže by som nemohol ísť na server..
iba ak cez konzolu alebo ..
ak chceš ozvi sa mi do SZ 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: neaktivita- problém s VIP? - prosba
nechcu pomoct.. já jen aby se vědělo, že tu nejsu a nemůžu řešit problémy.... metal83 by to měl dyštak obstarat, ale nebudu mu dávat přístup na můj účet a ikdyž má plnou administraci, tak nevidí, že někdo poslal nějakou platbu... navíc pokdu hráč dá reklamaci, zase to přijde na můj účet... napsal jsem jak na svůj web, tak tady a také adminům ve hře...
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 

- DenOwq
- Věk: 28