Aktivace VIP přes web (Minecraft)

Pokec o čemkoliv ostatním
jan134

Aktivace VIP přes web (Minecraft)

#1 Příspěvekod jan134 » 28 dub 2014, 03:24

Ahoj,

našla by se nějaká dobrá duše co by mi pomohla s vytvořením scriptu na aktivaci VIP, unbanu apod na server za ingame money?

Moje představa:

- Nechci tam login, mám napojené CMS na authme, a mužu nastavit zobraz. stránky se scriptem pouze pro lognuté hráče, stačí pracovat v php s $user
- Chtěl bych zobrazit na webu několik položek (např. VIP), přičemž u každé z nich by byl výběr z několika variant (měsíc, 2 měsíce... + by se podle toho měnila vedle cena), po aktivaci by to odečetlo peníze z iConomy mysql + pro sychr zapsalo někde do logu nebo do mysql (+ samozřejmě při nedostatku peněz by to neudělalo nic, jen hodilo hlášku) a poslalo by to třeba přes RCON příkaz na server.
- Nepotřebuju žádné css, to bych si dodělal, jde mi hlavně o to aby to fungovalo bez chyb, já jsem na programování osel :D

Na odměně bychom se domluvili, myslím že tohle by i pro běžneho mladistvého programátora byla zábava na chvilku.

Pokud má někdo zájem, budu rád :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktivace VIP přes web (Minecraft)

#2 Příspěvekod Mysteria » 28 dub 2014, 10:10

Napiš mi do Soukromí zprávy kolik by jsi si představoval za to dát a ještě co všechno by bylo součástí (jestli jenom samotné PHP kód nebo i "grafiku" té stránky (nastylování těch formulářů a podobně)).

jan134

Re: Aktivace VIP přes web (Minecraft)

#3 Příspěvekod jan134 » 28 dub 2014, 20:05

Ok, dohodnuto, můžete LOCK :)

//LOCK

Zpět na „Off topic“