*Nové* Rádio - Spoločné!

Pokec o čemkoliv ostatním
Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

*Nové* Rádio - Spoločné!

#1 Příspěvekod Smexhy » 02 dub 2014, 08:18

Zdravím,
asi mnoho z vás má kopu práce či už ozajstnej, alebo hrania :D... Určite by ste chceli niekedy len tak počuť nejakú tú hudbu pri ktorej by ste prišli na iné myšlienky... No a je to tu! Máme pre vás nové revolučné "rádio" kde môže hrať každý... Je spravené zábavnou a zaujímavou formou a je nonstop pravdepodobne life-time. Odkaz tu: http://plug.dj/playblock... Úplne jednoduché na používanie. registrujte sa pomocou Facebooku, Twittera, alebo Google+... Nezdieľa to žiadne informácie takže toho sa báť nemusíte... Playlist tvoríte z YouTube takže sťahovať nemusíte nič... Len zadáte názov piesne do vyhľadávača a tú následne pridáte do Playlistu.. ďalšia zaujímavá vec je, že za hranie piesní získavate wooty alebo mehy... Za wooty dostávate body za ktoré si môžete odomknúť nového avatara... Za mehy naopak hlasujete o skipnutie danej piesne... Úplne výborný mechanizmus a takýmto spôsobom sa môžeme navzájom podeliť o svoje obľúbené slabý rýchlo a jednoducho ;) čakáme na vás :)

Ps: písané z mobilu :D

Obrázek

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: *Nové* Rádio - Spoločné!

#2 Příspěvekod Qefik » 02 dub 2014, 08:36

Přijde mi to jako naprostá blbost, YT má playlisty, tuna jich je veřejných a můžeš si vybírat co chceš. Pak jsou služby jako Pandora, Spotify nebo Grooveshark, které také nejsou vázané na nic, žádáš žánr a systém ti sám postaví playlist.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Smexhy » 02 dub 2014, 08:43

Jasné, ale ide o to, že všetky tieto služby sú postavené niečo ako single, že proste nemôžeš počúvať hudbu s priateľmi a pod. a tu je tá možnosť multi, že sa proste môže pripojiť ich viac na jednu skupinu kde môžu pesničky počúvať medzi sebou a tak rozširovať piesne stále dookola, máš z toho lepší pocit keď to len tak počúvaš s ostatnými...samozrejme čisto môj názor...a tak isto nie je to viazané na žiadny žáner, proste si človek vyberie pesničku z playlistu a prehrá ju...Tento systém pesničky nevyberá...len dáva možnosť prehrávať pesničky navzájom...niečo lepšie ako rádio z dôvodu, že môžeš hrať čo chceš medzi sebou...

zdenda204
Věk: 36

#4 Příspěvekod zdenda204 » 02 dub 2014, 09:34

Nový revoluční rádio? :lol:
To zní jak kdyby plug.dj byl váš projekt :)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

vojtamaniak
Věk: 26

#5 Příspěvekod vojtamaniak » 02 dub 2014, 09:38

To skončí ještě hůře než glowstone ;-)

Já mám zaplý spotify a to mi stačí :)

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Smexhy » 02 dub 2014, 09:39

Komu stačí spotify, nemusí sa ozývať(btw. to sa platí...zaujímalo by ma kto ho má kúpené :) )...A zdenda ty radšej pomlč, ty nemáš nič :P A horšie ako GS to určite neskončí ;)

vojtamaniak
Věk: 26

#7 Příspěvekod vojtamaniak » 02 dub 2014, 09:43

Spotify se neplatí. Jen tam máš občasné reklamy. Samozřejmě existuje i prémium, které ty reklamy dá pryč, ale to je placené, a ty reklamy nejsou tak hrozné. Než něco plácneš, tak si o tom něco zjisti ;-)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 02 dub 2014, 09:52

Služba to může být klidně nejlepší na světě, ale pokud mi nenabídne "standalone registraci" a musím použít nějakou sociální síť, tak bohužel, nepotřebuju aby podobné služby znali můj Facebook. Ano fake account to řeší, ale na něj sem zapomněl heslo a registrační email. :D

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Smexhy » 02 dub 2014, 10:03

Všetko je v štádiu vývoja a účet je standalone...pri reinštalovaní windowsu som na to prišiel, takže účet nikto nevymaže....a ako som už spomenul, je to vo vývoji, takže si stačí počkať nejakých pár mesiacov a táto služba sa zmení tak ako žiadna, ide o to.

Vojtamaniak: Viem, reklamy sú občasné, ale niekomu to napr. prekáža, preto táto varianta :)

vasikxl

#10 Příspěvekod vasikxl » 02 dub 2014, 13:42

Jestli někdo chce znát můj názor, tak já to beru takhle: "Pokud budu mít čas, pustím si to..."

Zpět na „Off topic“