Android vs. iOS vs. Windows Phone
Co Vám více vyhovuje, pokud jste měli šanci vyzkoušet obojí? Čemu fandíte více? Co máte radši? Co máte?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android vs. iOS
Android, protože je tam možnost si ho nahradit "vlastním" a řekl bych že víc aplikací na něj je (+ "bezplatné"
).

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Jak se psalo v chatu.
Android má sice výkonnější HW, ale to jen proto aby vydržel aspoň měsíc než bude pomalej kvůli neoptimalizaci aplikací.
Apple má spoustu appek, nikdy se mi nestalo že bych nenašel appku kterou potřebuji, ale občas prostě stojí těch 0,99€ protože se na nich stráví víc času.
Android má sice výkonnější HW, ale to jen proto aby vydržel aspoň měsíc než bude pomalej kvůli neoptimalizaci aplikací.
Apple má spoustu appek, nikdy se mi nestalo že bych nenašel appku kterou potřebuji, ale občas prostě stojí těch 0,99€ protože se na nich stráví víc času.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Vítej v klubu
Doufám, že víc lidí bude pro Android, protože je to i levnější a prostě lepší (dle mého názoru), no. 

- zdenda204
- Věk: 36
Lepší v té nízké cenové kategorii 

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Zaujaté téma, žádám o přidání WP! V nižší třídě nemá konkurenci, co se týče plynulosti systému.
Argumentace androiďáků o moři aplikací je pěkná, ale kolik jich je tam opravdu kvalitních a potřebných?
Argumentace androiďáků o moři aplikací je pěkná, ale kolik jich je tam opravdu kvalitních a potřebných?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Máš ho tam, takže musí všichni hlasovat znova. 

- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: Android vs. iOS vs. Windows Phone
Android, jednoznačně, a to hlavně kvůli ceně zařízení, které jej obsahují.
Například můj Xiaomi Mi3 (8 500,-) oproti počinu Applu - iPhone 5s (17 000,-): http://gadgets.ndtv.com/xiaomi-mi3-1026 ... ne-5s-1028 jasně, Xiaomi je firma která si na nízké ceně stojí, a jedná se téměř o výrobní náklady... ale zařízení s iOS dle mích zdrojů produkuje jedině apple...
Měl jsem tu možnost zkusit si iOS, a nedělá mi až takový problém, každopádně dělá se mi zle, když vidím ty, co jej používají. Děti - rodiče prachatí, mají swag s nejnovějšími iVěci, které rozbíjí co měsíc... Pak to dojde k tomu, že nudy kouří trávu a pak to instagramujou jací jsou borci... -Takové chování u použivatelů android jsem ještě nezažil.
K Windows Phone - Líbí se mi, a v některých směrech je opravdu inovativní, jako například jedna z těch Lumií co má 42mpx.
Na androidu jdou najít takové aplikace, že se člověk diví, že exsitují.. Okolo WP není taková komunita, aby bylo spektrum aplikací dostačující, a na iOS bude daná aplikace zpoplatněná...
Odemě asi vše...
Například můj Xiaomi Mi3 (8 500,-) oproti počinu Applu - iPhone 5s (17 000,-): http://gadgets.ndtv.com/xiaomi-mi3-1026 ... ne-5s-1028 jasně, Xiaomi je firma která si na nízké ceně stojí, a jedná se téměř o výrobní náklady... ale zařízení s iOS dle mích zdrojů produkuje jedině apple...
Měl jsem tu možnost zkusit si iOS, a nedělá mi až takový problém, každopádně dělá se mi zle, když vidím ty, co jej používají. Děti - rodiče prachatí, mají swag s nejnovějšími iVěci, které rozbíjí co měsíc... Pak to dojde k tomu, že nudy kouří trávu a pak to instagramujou jací jsou borci... -Takové chování u použivatelů android jsem ještě nezažil.
K Windows Phone - Líbí se mi, a v některých směrech je opravdu inovativní, jako například jedna z těch Lumií co má 42mpx.
Na androidu jdou najít takové aplikace, že se člověk diví, že exsitují.. Okolo WP není taková komunita, aby bylo spektrum aplikací dostačující, a na iOS bude daná aplikace zpoplatněná...
Odemě asi vše...
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš Xiaomi Mi3? Jak jsi s tím spokojenej? Plánoval jsem si to koupit, ale zatím si nechávám Samsung Galaxy Advance 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Cernokneznik: A význam toho srovnání? Pokud vím tak tam je jen tabulka porovnávající hrubý výkon a parametry. A věř mi, za výrobní náklady to rozhodně neprodávají, jen obchodník má marži nejmíň 15%. Že mají iPhone jen zazobanci co neví co by? Další stereotyp, podobný jako že všichni židé mají velké nosy a hromady peněz... A abych tě ujistil, většina lidí co hulí trávu má android, takže tvoje přirovnání je naprosto mimo mísu.
Zkusit si iOS a používat ho je velký rozdíl. Taky jsem si zkusil Win8, zlomil hůl a rok ho "nenáviděl". Teď na něm funguju už delší dobu a nemám s tím problém.
Ano, na Android se dají najít aplikace, nad kterými člověk kroutí hlavou a přemýšlí, k čemu jsou dobré. Ukaž mi aplikaci kterou nenajdeš na WP a kterou opravdu využiješ. Mě zatím nic nechybí a to se považuji na náročnějšího uživatele.
Zkusit si iOS a používat ho je velký rozdíl. Taky jsem si zkusil Win8, zlomil hůl a rok ho "nenáviděl". Teď na něm funguju už delší dobu a nemám s tím problém.
Ano, na Android se dají najít aplikace, nad kterými člověk kroutí hlavou a přemýšlí, k čemu jsou dobré. Ukaž mi aplikaci kterou nenajdeš na WP a kterou opravdu využiješ. Mě zatím nic nechybí a to se považuji na náročnějšího uživatele.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain