Jakou značku pc periferií preferuješ ?

Pokec o čemkoliv ostatním
panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

Jakou značku pc periferií preferuješ ?

#1 Příspěvekod panChemicky » 25 úno 2014, 13:15

Chtěl bych rozjet další diskuzní vlákno o pc :)

Takže jakou značku periferií preferuje?
Máte rádi jednu značku pro všechno a nebo kupujete vše zvlášť?

Já mám sluchátka(headset) a repráky výhradně od Genius.
Myš mám od Gigabyte.
Klávesnici mám silikonovou (ohebnou) od Gembird.
Webkameru od Creative.
Chladící podložku od Trust.

Klidně házejte i fotky a přesné typy těchto věcí :)
Klidně přihodím i já
ObrázekObrázek

zdenda204
Věk: 36

Re: Jakou značku pc periferií preferuješ ?

#2 Příspěvekod zdenda204 » 25 úno 2014, 13:33

Převážně mám rád věci z Kauflandu, ale jinak Genius/Logitech a teď myšku od A4Tech :-)
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Vojko
Věk: 28

#3 Příspěvekod Vojko » 25 úno 2014, 14:48

Ohľadne Audia, už nekupujem klasické počítačové reproduktory od známych firiem.
Vyskúšal som ich veľa, no tá nevyváženosť zvuku ma srala, tak som investoval do aktívnych monitorov od M-Audio a som veľmi spokojný.

Myšku mám od Razeru, nemôžem si sťažovať. Za tie peniaze sa hádam ani nič iné čakať nedá.
Ohľadne klávesnice, momentálne mám už staršiu klávesnicu už ani neviem od koho je. :D
Chcel by som si dopriať jednu od firmy Corsair, no uvidíme.

Webka je od Microsoftu.
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 25 úno 2014, 17:46

Ohledně audia souhlasím s Vojkem, Geniusy a podobné se prostě nedají poslouchat. Momentálně mám PC přípíchnutý na správný oldschoolový zesilovač Technics SU-VX600 a z něj mi jedou dvě sady stereo beden. 2x AQ Labrador 19 a 2x AQ model nevím, ale pamatují asi to, co zesilovač. Komu se nechce googlit, jedná se o normálně vzrostlé bedny, žádné malé svině 20x20x10 cm.

Sluchátek mám nespočet, ale na hraní používám Creative HQ-1400. Hlavové bych ještě doporučil například KOSS SB-45 nebo cokoliv lepšího od Sennheiser a na běžné nošení mám RHA SA-950i a RHA SA-500. Pecky používám jen když se mi nechtějí tahat velká a ty mám taky od RHA, bohužel model už nevím. Ještě se mi líbily od German Maestro, ale zase to nebyla taková bomba za ty prachy.

Multimediální klávesnice od Geniusu mi vyhovuje, mám ji už řadu let, žádné potíže.

Myš mám momentálně novou Roccat Kone XTD, což je vlastně Kone[+] s vylepšenými vnitřky a vyšší cenou. Vlastnil jsem 3 roky Kone[+], reklamoval jsem ji 3x, po čtvrté mi ji už nedokázali opravit ani vyměnit za nový kus (ne že by to někdy opravovali, vždy jsem dostal novou), tak jsem musel bohužel koupit novější. Spokojen jsem, je velká, bezvadně se mi drží v ruce, akorát se bojím, kdy mi zase začne zlobit kolečko :/

Mikrofon Genius před 5-ti lety za 70 Kč!

Webku mám, ale nevím kde a vůbec ji nepotřebuji, takže těžko hodnotit.

Občas zahraju LEGO hry na gamepadu, ale to snad nemá cenu ani zmiňovat značku, protože je to opět pět let staré příslušenství.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

nejento
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod nejento » 25 úno 2014, 20:35

Klávesnice - Genius (Píše? Píše. Dobře? Ano. - Taky bude staršího typu :D)
Myš - Trus(t) (nic špatnýho, ale žádný závažíčka, nic. Nepotřebuju, ale zato si můžu měnit mezi 2 DPI a dva čudlíky navíc)
Reproduktory 5.1 - Logitech (zní fakt dobře, na mojí radu už mají dva další a nemohou si stěžovat)
Bezdrátová sluchátka - Logitech (nový, je to fajn, hlavně nemusím přerušovat hovor, když jdu na záchod :lol:)
Webkamera - TRENDLine (z Globusu :D)
Tiskárna - Kanón MP210 Series (starší, bez laserové show, ale jehličky to nemá :D)
Monitor - Philips (fuj HD, ale bez HDMI portu)
Herňý ovladatš - Xbox 360 (nejlepší co jsem kdy měl. I k hrám na PC prostě žůžo)
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

ABYSI!DORANA!
Věk: 34

#6 Příspěvekod ABYSI!DORANA! » 26 úno 2014, 04:50

Kedze mam nb tak vacina veci je zabudovana :D
Nb mam od Ešusu N55
- sluchatka: AKG GHS1, AKG K518DJ
- monitory: KRK RP6 - ale nakolko musim mat skoro stále sluchatka (kvoli segre tak pustam len ked neni doma -_-)
- mikrofon: Auna 900b
- potkan: momentalne neaky Noname, a kedze mi vcera vratili "alzaky" a tejto zahadne prestalo ist tlacitko (mám ju od jesene) :lol: tak som si objednal od A4techu btw. inak u tych dnešnych myši, to nič nevydrží. Mňa vydrží myška tak rok a potom ide andekére bud odíde kolečko alebo senzor začne blbnuť. Mám ešte myšku z roku 2001 Genius optická kablová- sice uz ma tak vymačkané tlačitko ze ju skoro nepočut :3 ale funguje tak jak v roku 2001.

Zpět na „Off topic“