BF3 nejak padá :/

Pokec o čemkoliv ostatním
Message
Autor
Uživatelský avatar
xSkill_Cycanx
Příspěvky: 85
Věk: 23
Registrován: 05 črc 2013, 15:48
Reputation: 0
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

BF3 nejak padá :/

#1 Příspěvekod xSkill_Cycanx » 29 lis 2013, 21:34

Ahojte, viem že toto nič nemá spoločné z FH ale mám taký problém z hrou Battlefield3. Neviem prečo ale keď som si kúpil novú grafickú kartu tak prvých párd dní bolo všetko OK a potom to začlalo padať. Sa to sekne a vyhodí mi BlueScreen ond windowsu a koniec. :( neviete čím to je ? PC(Intel core duo 2 2.88Ghz, 4GB RAM, nová grafika(GDDRD 5 SHAPPIRE 7750 OC) MB(Asus p5g41t-m lx2 Series), Zdroj 450W, HDD 500Gb Sata II) verzia CCC 13.11 Beta 9.2 mal som aj 13.9 :P
Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí :D

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: BF3 nejak padá :/

#2 Příspěvekod Qefik » 29 lis 2013, 21:37

Přesouvám do OT.

Jaký máš teploty? Co to je za zdroj? Máš nejnovější ovladače? Jinak mi přijde ten PC trochu nevyrovnaný, ten procesor je už vážně hodně starý.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
xSkill_Cycanx
Příspěvky: 85
Věk: 23
Registrován: 05 črc 2013, 15:48
Reputation: 0
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Re: BF3 nejak padá :/

#3 Příspěvekod xSkill_Cycanx » 29 lis 2013, 21:40

Ovladače sú aktualizované ono mi to prvých pár dní šlo na ultra v pohode 40-70FPS ale potom sa dačo pokazilo neviem prečo. Zdroj ti asi teraz nepoviem :D ale verzia systému Win7 64bit
Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí :D

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: BF3 nejak padá :/

#4 Příspěvekod Qefik » 29 lis 2013, 21:55

Sorry, ale s touhle konfigurací ti to na ultra rozhodně běžet nemohlo při 70 FPS. Na ultra to úplně plynule nešlape ani mě s i5-3570K a Radeon 7850 ;) Zdroj bude dost důležitý, protože pokud to je nějaký noname, tak s tím může mít problémy. Co to je za zdroj se dá zjistit jednoduše, sundáš bočnici a přečteš si popisek.

navíc pokud ti to hází modrou smrt, bylo by fajn napsat co ti píše ;)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Uživatelský avatar
xSkill_Cycanx
Příspěvky: 85
Věk: 23
Registrován: 05 črc 2013, 15:48
Reputation: 0
Bydliště: Košice
Kontaktovat uživatele:

Re: BF3 nejak padá :/

#5 Příspěvekod xSkill_Cycanx » 29 lis 2013, 22:08

No na zdroji píše niečo o ATX-450 JSP a som sa trochu prepísol ultra bez vyhladzovania(sorry:( ), a vypisuje mi toto: a mám ešte v zálohe jeden 355W zdroj je novší ale nepoužíam ho. A ešte teplota je uplne v pohode 30-50max
Přílohy
errr.jpg
:D zabúdam no :D
errr.jpg (1.97 MiB) Zobrazeno 4103 x
Naposledy upravil(a) xSkill_Cycanx dne 29 lis 2013, 22:14, celkem upraveno 1 x.
Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí :D

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: BF3 nejak padá :/

#6 Příspěvekod Qefik » 29 lis 2013, 22:11

Obrázek dej jako přílohu, nikdo to stahovat z uložta nebude...
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain


Zpět na „Off topic“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 4 hosti