Kumacraft 93.91.250.131:27577Chcel by som sa opýtať niekoho kto má už skúsenosti s tvorením módov alebo pluginov som znalý programátor C++ a viem aj nieco s javy ale C++ a java sú veľmi podobné porobil som nejake veci:
1. Rozbalil som súbori z minecraft.jar a mám tam nejaké priečinky a strašne veľa súborov class

ale nevedel som ako mam subor class upraviť do teraz som robil len so subormi .java ale subori.class som este nerobil ... ale stiahol som si decompiler a rozbalil som nejake subori co som chcel ale neslo mi to upravit len som si zdrojovy kod javy mohol citat ale upravovat som ho nemohol tak som si ho zkopiroval a ulozil do textoveho suboru a premenoval som priponu na .java a nasiel som na internete video ako to spet zakompilovat na class tak som si otvoril cmd.exe a napisal:
a malo mi to vytvorit a skompilovat na class subor ale namiesto toho mi tam napisal v tej konzole 42 errors ale chybu som v tom subore nemal tak som sa chcel presvedcit a isiel som skompilovat subor ktory som nijak neupravil a tiez tam napisalo 42 errors a nic to nevytvorilo tak sa vas pytam co som spravil zle alebo ako to mam urobit s tym decompilovanim a scompilovanim naspet a nepiste mi sem ziadny minecraft coder pack ci ako sa to vola to mi nepomohlo bola to blbost chcem pristupovat priamo do zdrojoveho kodu a upravit ho nie ako cez jeden program co som si stiahol som mohol upravovat len cisla a stringi (text) ... ja chcem prepisat zdrojovi kod a chcem sa spitat ze v ktorom subore zacne minecraft kde funkcia main ------->
Kód: Vybrat vše
public static void main(string Args) { }
??? kde mam hladat hlavnu funkciu ?? a ako mam upravit zdrojovi kod ??? niektorych classov ?