Názor na update (steampipe) / problém s knifefight..

Pokec o čemkoliv ostatním
pecan77

Názor na update (steampipe) / problém s knifefight..

#1 Příspěvekod pecan77 » 09 kvě 2013, 21:49

Server: IP:PORT nemám

Zdravím, nemáte náhodou na serveru problém s Knifefight, teda pokud ho na serveru máte?
Je to tak týden co to najednou při knifefight začalo shazovat server, bez důvodu, bez příčiny, žádnej log nebo eror, prostě spadne server a nevím proč. Najednou zničeho nic, ze dne na den aniž bych na serveru cokoliv měnil.
Shodou okolností ten den co to začalo padat mi najednou začali fungovat ve hře spreje a kámošovi taky... :?: :?:
Něco vám řeknu...(i když máme server od jinýho poskytovatele tak snad můžu napsat názor nebo postřeh k vám)
Já si myslím že ten steam update na tu verzi steampipe (nebo jak se to vlastně ted jmenuje) je asi největší průser co mohlo valve udělat... a není to jen můj názor, už to psalo mnohem víc lidí...
- nejdřív nefungovali spreje
- ted padá server když je knifefight (předtím 2 měsíce 100% v pohodě, ani jeden eror)
- pořádně nefungujou skiny, když si chcete přeskinovat třeba zbraně (předtím v pohodě, ted je dáte do složky custom/vlastní složka a alespoň u mě je to tak že skin vidím jen u sebe, u ostatních vidím holé ruce, pokud zbraň zahodím tak ji taky nevidím )
- a to si teď nevzpomínám co dalšího je ještě s prominutím zmrvenýho...
+ jedno se musí nechat, tím jak je to zapakovaný tak to rychleji načítá...
Máte někdo podobný názor nebo jiný zkušenosti??

P.S. rád bych uvítal diskuzi na toto téma, doufám že se moderátoři nebudou zlobit, když "nejsem váš" :oops:

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Názor na update (steampipe) / problém s knifefight..

#2 Příspěvekod Qefik » 12 kvě 2013, 20:33

přesouvám do OT... A navíc, jak ti to může shazovat server, když žádný nemáš? :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Zpět na „Off topic“