Největší světové warforum?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Největší světové warforum?
Mohl by mi někdo poradit nějakou světovou variantu českého warfóra? Už několikrát se mi stalo, že jsem hledal nějaký film a nemohl jsem ho tam najít (přece jenom jsme malá zemička), takže bych potřeboval něco velkého, světového. Prostě něco, kde seženu 'všechno'. Nějaké typy? 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Největší světové warforum?
guugl?
nebo se regnout na víc war-forech a hledat... Nebo si to kup a je to
site to je legální si to stáhnout, ale etické asi moc ne 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jenže google stojí za hovno, ty linky nebývají většinou funkční a tak. Na WF to mám všechno pokupě, najdu si film a mám tam třeba 30x link na ten film pěkně pohromadě. Jenže CZ WF toho neobsahují tolik... 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- max_007
- Věk: 36
www.warxtreme.com
-ziadna reklama
-vstup iba na pozvanky, ak by si chcel tak este jednu mam napis mi na steam a poslem ti
-ziadna reklama
-vstup iba na pozvanky, ak by si chcel tak este jednu mam napis mi na steam a poslem ti
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To je SK warfórum?

-
- Věk: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím co přesně jsi měl na mysli, že nemůžeš najít. Já si tak nějak vystačím s wareznet.cz.
Pokud Ti jde třeba o nějaký animovaný filmy, třeba japonsko se na to specializuje, ty na našich war forech fákt nejsou.
Tam už jedině torrenty třeba, ale ten speed je na nic.
Ale nevěděl sem, že se zde může warez
Pokud Ti jde třeba o nějaký animovaný filmy, třeba japonsko se na to specializuje, ty na našich war forech fákt nejsou.
Tam už jedině torrenty třeba, ale ten speed je na nic.
Ale nevěděl sem, že se zde může warez

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne animovaný filmy fakt nepotřebuju. Jde mi o pár 'normálních' filmů, který ale nemůžu nikde najít. Ano na torentech to je, ale ty mám doma bloklé a navíc ani tak bych je nestahoval, protože jsou bezpečnostní riziko.
Prostě potřebuju nějaký světový WF, prostě nějakou stránku, kam si choděj Amíci pro svoje seriály a další 'legální' obsah
PS: Maxi, kontaktuju tě na Steamu, za zkoušku nic nedám, díky...
Prostě potřebuju nějaký světový WF, prostě nějakou stránku, kam si choděj Amíci pro svoje seriály a další 'legální' obsah

PS: Maxi, kontaktuju tě na Steamu, za zkoušku nic nedám, díky...

- max_007
- Věk: 36
- Will
- Kontaktovat uživatele:
Přes Google jsem našel linky na cokoliv jsem hledal, obecně jedu víc na googlu než abych sledoval nějaké fórum... 

Přijďte si zahrát Zombie camp & escape, Scoutzknives, Surf fun & Surf RPG & Surf 10x_reloaded, Gungame, Warcraft3, Minigame, Deathrun a mnoho dalších modů
-
Nechapem naco su tie fora na pozvanku? podla mna je to tak trochu no brain.napr ako pisal max www.warxtreme.com