Veřejná ip adresa minecraft server

Pokec o čemkoliv ostatním
Arcas
Věk: 26

Re: Veřejná ip adresa minecraft server

#31 Příspěvekod Arcas » 03 srp 2015, 11:07

Tak musíš počítat i s DDoS. Ale uklidním tě - ani FH se proti tomu nedokáže nějak účinně bránit a to mají 1 Gbps linku. Ochrana, která funguje totiž jde cenově do řádek statisíců. Takže jediné řešení je mít ochotného poskytovatele a s ním kooperovat na odstřihnutí útočníků.

Jen dodám, že je samozřejmostí, že si vyladíš firewall tak, aby na DDoS bylo potřeba více zkušeností a lepší botnet. Jinak totiž tě může v podstatě DDoSnout kdokoliv se silnější linkou ;)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvekod Mysteria » 03 srp 2015, 12:30

Jo, jenže DDoS u hostingů není problém, protože mají silné linky, ono zahltit 10Gbit/s linku už stojí mnohonásobně více peněz (když si útok koupíš) než nějakých 100Mbit/s. Navíc na tohle jsou většinou i datacentra připravena, ale nějaký domácí poskytovatel mu nebude trpět, že na něj 10x měsíčně útočí a prostě s ním rozváže smlouvu pro nadměrný zatěžování sítě nebo něco takovýho, protože málokomu bude stát za pár set Kč měsíčně, aby měl stovky dalších naštavných zákazníků, který to může ovlivňovat.

Jako když bude všechno ideální, tak ti to může bez problémů fungovat. Klidně to zkus, přinejhorším můžeš ten server kdykoliv zbalit a dát ho někam do datacentra, kde za na to budou mít lepší podmínky.

Arcas

#33 Příspěvekod Arcas » 03 srp 2015, 14:05

V podstatě má Mysty pravdu :D Akorát já se tím nikdy nezabýval, protože neznám tak šíleného člověka, který by risknul nějak útočit na Uranus :D
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvekod Hanakocz » 03 srp 2015, 15:51

Asi nejste nějaký terno server :P
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Arcas

#35 Příspěvekod Arcas » 03 srp 2015, 16:05

Je pravda, že zas tolik konkurence nemáme, protože málokdo provozuje vlastní modovaný SkyBlock :D Ale na druhou stranu nepřátel je i tak dost :D

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Jediah
Věk: 23

#36 Příspěvekod Jediah » 03 srp 2015, 16:11

Ak budeš potrebovať preložiť niečo tak Taliančinu ovládam až moc .. Mám ju doma aktívne každý deň (musim mať ;-;) Lebo tie profi preklady stoja majland a Google translate prekladá dosť blbo :D
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvekod Austin » 03 srp 2015, 17:39

Dr.Wolf píše:Hele vem to tak, že když si zakoupíš nějaký luxusní stroj + pořídíš internet + mobilní platby = Vydělávání.
Hele já si budu radši hostovat server, za který zaplatím měsíčně tak 5 tisíc samozřejmě, že tam mám započítanou i elektriku a sice zaplatím 5k, ale ten projekt, když bych nechal hostovat fakahedu tak 30.000 ,- - 50.000,- jelikož server o velikosti kolem 20.000 slotů by stál hodně a navíc bych musel zakoupit hodně extreme serverů, které bych musel propojit pomocí bunge. :)

Heh, to jsem si zas po dlouhé době tady něco přečet a musel jsem se zasmát :)
Takže ty plánuješ doma hostovat 20 tisíc slotů (a dejme tomu 10 tisíc hráčů), což je více než všechny české i slovenské hostingy dohromady :) To je fakt sranda když si někdo něco vysní a nemá o tom absolutně žádnou páru.

luxusní stroj + pořídíš internet + mobilní platby = Vydělávání.

a danit ty tvoje výdělky bude kdo ?
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

Dr.Wolf

#38 Příspěvekod Dr.Wolf » 03 srp 2015, 20:06

Dočetl jsem se, že to už daní zrovna ty mobilní platby.

-- 03 srp 2015, 20:13 --

Dnes jsem kontaktoval poskytovatele internetu a chtěl jsem se ho zeptat, jestli poskytují konektivitu 1Gbps a dočkal jsem se odpovědi.

Dobrý den,
ano,samozřejmě.
Obec **** je obec neomezených možností a pro anonymní poptávky je zde spousta volné konektivity.
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvekod Mysteria » 03 srp 2015, 20:20

Ještě jsi se taky měl rovnou zeptat na cenu, protože cena takové přípojky bude v řádech tisíců korun měsíčně. :)

Dr.Wolf

#40 Příspěvekod Dr.Wolf » 03 srp 2015, 20:57

Ano s tím počítám. Myslíš, že by tato konektivita stačila ?
Obrázek

Zpět na „Off topic“