Prislúšenstvo ku PC

Pokec o čemkoliv ostatním
MarekBurget

Re: Prislúšenstvo ku PC

#21 Příspěvekod MarekBurget » 25 zář 2015, 18:10

Neviem k čomu ti je ultra mega farebná super dizajnová klavesnica ked funguje skoro na stejnom princípe ako klasická čo maš za 10-15 €?
1.ušetríš peniaze,

a po 2., neviem prečo nakupuješ na tom najdrahšom obchode čo len existuje, Alza? really?
v porovnaní z napr. Naj electro dom, je to podľa mňa lepší ten naj.
Keby že idem do alzy, miniem viac, ako čo som minul dokopy za celý svoj život..
Ale je to na tebe.

- Razer tiež podlamňa si to nekupuj, vyhodíš za to 70? či 80€? či koľko, a sú v takej istej kvalite ako ked sa pokukaš trosku po nete.
a taktiež, nejde o až taku kvalitu sluchatok, ale o kvalitu zvukovej karty na PC alebo inom zariadení.

ak budeš mat starú NOKIU, tak na razeroch ti to pojde uplne k h***u.

To je tak asi všetko.

-- 25 zář 2015, 18:12 --

**Dodám, zabudol som napisat, Samsung čo si našiel, myslim monitor, velmi nekupuj, nemá tak krasný, jasný obraz ako majú výrobky LG, sú síce drahšie niektoré, ale stokrát lepšie.

zikl
Věk: 30
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvekod zikl » 25 zář 2015, 18:22

Dobry monitor je tento http://www.czc.cz/aoc-i2369vm-led-monit ... b4/produkt a sluchátka http://sluchatka.heureka.cz/samson-sr850/ + http://www.czc.cz/trust-starzz/104120/produkt a bude to z kvalitou někde jinde než náký razer headset
ObrázekObrázek
Obrázek
Moje sestava:Seznam na CZC.CZ

NetManSK

#23 Příspěvekod NetManSK » 25 zář 2015, 19:04

Preco si kupujem hernu klavesnicu?Ked myslis ze to je taka ista ako tie za 10-15 eur tak si na omyle.. mas tam viac nastaveni,na tych bokoch mas tie cudliky ci co to je kde si mozes bindnut veci. Atd.
Zikl dik,kuknem
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+

MarekBurget

#24 Příspěvekod MarekBurget » 26 zář 2015, 11:42

NetManSK píše:Preco si kupujem hernu klavesnicu?Ked myslis ze to je taka ista ako tie za 10-15 eur tak si na omyle.. mas tam viac nastaveni,na tych bokoch mas tie cudliky ci co to je kde si mozes bindnut veci. Atd.
Zikl dik,kuknem

K čomu ti budu tie ''čudlíky'' ?
Ty budeš ale pro gamer..

Za klavesnicu by som nevyhodil taku sumu, to skor by som si dal zaležat na reproduktoroch, mikrofon popr., webka, a dalšie.

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvekod Qefik » 26 zář 2015, 12:25

Jen bych rád podotknul, že k PC si kupovat zvlášť sluchátka a mikrofon na stůl je pěkně naprd ;) Kup si nějakej headset, za stejný prachy můžeš mít celkem slušnej, záleží jestli hraješ nějaký hry, kde na tom záleží, třeba csko a podobně.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

NetManSK

#26 Příspěvekod NetManSK » 26 zář 2015, 16:07

Ja by som chcel natáčať na cs 1.6,GO potom nejaké simulátory a pretekárske hry. Ja mam s tým headsetom zle skúsenosti... keď som niekedy zaćal rozprávať tak mi to začalo vrčať.. atď
Btw. ma/l tu niekto stoličku dxr?Chcel by som kúpiť a potrebujem nejake recenzie
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+

SamerLP

#27 Příspěvekod SamerLP » 26 zář 2015, 16:40

Máš milion rezencíí na všelijakých stránkach na stoličku DXRacer a už podľa toho ako vyzerá a koľko ludí ju má tak osobne by som nerozmýšlal a bral by som ju. Aj keď mi to príde za takú stoličku 200€ trošku moc. Osobne mám takú obyčajnú s Decodomu za 75€... ale tá DXRacer je možno pohodlná inak neviem výhody. :D

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvekod Qefik » 26 zář 2015, 18:04

Ohledně DXRacer, tu židli máme doma ještě z doby, kdy ji nerozdávali každýmu uječenýmu streamerovi a asi bych ji nedoporučil. Jo, robustní je, ale někde až zbytečně moc, mě osobně nevyhovuje. Na mě dlouhý sedák, tuhá houpačka a nepříjemně tvrdá opěrka. Ale pokud máš víc kilo, asi se ti na tom bude sedět dobře, já jsem na ni asi moc lehkej. Taky zvaž, kůže/koženka je sice cool, ale až se ti na to v létě budou lepit záda a stehna k židli, vzpomeneš si na mě :) Tolik asi k DXRacer, nežíkám že je to zlé, ale být tebou bych si ji šel vyzkoušet, nemusí sednout každému.
Mark Twain

NetManSK

#29 Příspěvekod NetManSK » 26 zář 2015, 18:06

Ja mam taku strednú váhu.. ale asi kupim nejaku kožennú a radšej kupim niečo lepšie na PC
Mam sieťovanú a tá sa hneď roztrhala a praskla :/
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvekod Qefik » 26 zář 2015, 18:24

No, síťované jsou kapitola sama pro sebe, měl jsem namysli spíš tento matroš
Obrázek
Ale jak říkám, každýmu sedí něco jinýho, já jen sděluji svoje doporučení a zkušenosti. A to se v létě opravdu moc nepotím.
Mark Twain

Zpět na „Off topic“