NsLi-Nábor

Pokec o čemkoliv ostatním
OneTime97
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

Re: NsLi-Nábor

#11 Příspěvekod OneTime97 » 15 říj 2015, 14:54

MarekBurget píše:Každý je si rovný, nikto nieje lepší alebo horší podla hodností.

Takovou kravinu jsem ještě neslyšel. jak psal mysteria, můžou být smurfové flameři nebo naboostění. Ale jen proto že jsi Global neznamená že umíš hrát..
Každodenní stream od 19:00
https://www.twitch.tv/thief97
Sledujte mě na FB
https://www.twitch.tv/thief97

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Qefik » 15 říj 2015, 18:31

Hehe, čím jsi mě opravdu pobavil, tak to je Golden Master elite :D Takový rank bych chtěl mít, protože bych byl asi jediný. Jinak jak píše Mysteria, pokud nemáš team, tak se hraje blbě, no. Ikdyž na druhým acc jsem LE s 37 vyhranými, a to tam hraju solo a jen na dropy. Slušně přes MM se dá hrát tak od DMG a výš, nejlepší lidi jsem potkával v LEM, s těma se dalo hrát přes MM hodně dobře.

MarekBurget: Asi nehraješ CS:GO, když napíšeš takovou ptákovinu :)
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Mysteria » 15 říj 2015, 18:39

Přesně. Osobně nechápu jak někdo může být na horším ranku než MGE a zajímalo by mne jak vypadá taková hra Silvers (bez smurferů), protože to si nedovedu představit. Osobně jsem po těch 10 prvních kolech byl MGE a jednou jsem se propadl MG2. Každopádně ano, vyšší level je lepší, teď se pohybuju okolo LEM, občas se propadnu na LE, občas jdu na SMFC a je to úplně o něčem jiným, 99% lidí má mikrofon, což u MGE a Sherifa se mi dost často ještě stávalo, že někdo jenom psal do chatu a podobně. Samozřejmě na vola narazíte všude, ale vyšší levely jsou většinou profesionálnější.

Zpět na „Off topic“