NABOR
- Aishak
Re: NABOR
Co se s těma lidma stalo? Dříve lidi líbali ruce jenom aby mohli být admini apod. a dneska každý na co se ptá je "odměna?". Jako vážně lidi? Proč by vám měl někdo "platit" za to, že hrajete MC? Wake up...
Odměna je podle mě ten titul (práva)...
Odměna je podle mě ten titul (práva)...
- Frank_ACE
Titul? Prava? 89% kidu proste nema znalosti byt adminem se vsim vsudy. Jenom si mysli ze kdyz umi 7 prikazu tak sou mistri sveta. Taka je bohuzel realita. A kdyz sem se nekolika budoucich adminu ptal co to je ftp nebo WE tak nechapali co se ptam! Takovy clovek ma byt admin? U mne teda ne.
- Aishak
Chápu tě. Ačkoliv MC server momentálně nemám, tak jsem se s tímto setkával dříve pořád. Občas jsem člověku dal jenom prefix [Admin] na zkoušku jestli si uvědomí, že vlastně nic dělat navíc nemůže. Bohužel ani to lidem nedocházelo
. Jediné co bylo, že se začali vytahovat, že jsou admini.

- Jediah
- Věk: 23
Ako som už písal nikto ti nebude nastavovať server zdarma asi si to zle pochopil ty vyžšie. Adminovanie je zdarma to dá logiku \(o_o)/
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.
Frank_ACE píše:Takze kdyz autor nerozepisuje svuj server tak dodam nejaky info ja. Je to server s whitelistem, videl sem nejaky screeny se servru. Nic moc stavby, klasika kid server... A jenom 5 slotu, na vic slotu nezbylo kapesnyTakze nemam zajem.
A boze zas patris k tym ludom ktory odstrkuju 5slot. servery , ja som tiez tak zacinal, A?? Nikto sa ma nepytal nic o slotoch ,nie kazdy ma peniaze na to , ,poviem ti , radsej plny 5 slotovy ako prazdny 100 slotovy.
neznasam ludi ktory odstrkuju mensie servery kde je najvecsia zabava nieje to preplnene a mas klud.
Mysli si frank co chces ale toto je ciste moj nazor.
Mimochodom ON (zakladatel topicu) sa nepytal na tvoju kritiku, ale na nabor , ked beres napis mu, ked ne tak ho neurazaj.
Kazdy zacinal z 5slot. serverom.
- Frank_ACE
Burget, si vazne mimo.
Co on chce na 5 slotovym servru? Pocitej, chce nejmin na 5 slotovym servru 1 admina, 1 helpra, 1 buildera, 1 eventera. I kdyz tam on nebude tak vychazi jednoduchej vypocet... 5-4=1. Jeden slot pro hrace. Ver tomu ze ty lidi v "admin tymu", ze zacatku tam budou viset nonstop (mozna ne). Co se tyce zajmu tak ne. Jeden duvod, nikdo nic nevi o servru a nic o nem nenapsal. Nemam nic proti 5 slotakum, ale pro tak velikej "admin tym" je to hrozne malo.
damiandca píše:Ahoj, na mojom serveri prebieha nábor adminov (technikov), helperov, builderov a eventerov, pokiaľ by mal nieto záujem tak mi napíšte sem. Ďakujem.Potom ho pridám na WhiteList.
Co on chce na 5 slotovym servru? Pocitej, chce nejmin na 5 slotovym servru 1 admina, 1 helpra, 1 buildera, 1 eventera. I kdyz tam on nebude tak vychazi jednoduchej vypocet... 5-4=1. Jeden slot pro hrace. Ver tomu ze ty lidi v "admin tymu", ze zacatku tam budou viset nonstop (mozna ne). Co se tyce zajmu tak ne. Jeden duvod, nikdo nic nevi o servru a nic o nem nenapsal. Nemam nic proti 5 slotakum, ale pro tak velikej "admin tym" je to hrozne malo.
Frank_ACE píše:Burget, si vazne mimo.damiandca píše:Ahoj, na mojom serveri prebieha nábor adminov (technikov), helperov, builderov a eventerov, pokiaľ by mal nieto záujem tak mi napíšte sem. Ďakujem.Potom ho pridám na WhiteList.
To máš jedno, hľadá pomocníkov do teamu, a nie od teba kritizáciu, ty si tu ten mimo.