[PLUGIN] ecoDrop

Pokec o čemkoliv ostatním
Arcas
Věk: 26

Re: [PLUGIN] ecoDrop

#11 Příspěvekod Arcas » 05 črc 2015, 20:44

Nikomu ho nenutíš, ale jakmile člověk zmínil, že se za pár dní objeví i neoficiální odkaz na stažení, tak mu příspěvek smažou. Ehm...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Smexhy » 05 črc 2015, 21:17

Napísal si, citujem: "Ak má niekto záujem, prebiehá sleva 100% - stačí použít google a najít si free verzi tohoto pluginu"...toto ti znie ako zmienenie? Tak to potom potlesk...členom fóra si už celkom dlho, takže by si mal vedieť že warezáctvo a ilegálne spôsoby nepodporujeme, preto ti bol zmazaný príspevok.
Chcel by som vidieť ako by si bol spokojný keby sa tvoj webshop ktorý predávaš objavil na nejakom nemenovanom fóre zadarmo.

Arcas

#13 Příspěvekod Arcas » 05 črc 2015, 21:57

Já žádný webshop neprodávám.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Smexhy » 05 črc 2015, 22:05

Tak to čo som našiel na ulož.to nebol tvoj webshop? :) Asi sa len podobal, zabudni na to.

Arcas

#15 Příspěvekod Arcas » 05 črc 2015, 22:17

Není šance, jak by se dostal na uloz.to :D Scorp ho nikomu neprodal, protože nebyl zájem. A jediný, kdo má přístup k webu jsem já a nikdo jiný :D

V každém případě musíš jako autor pluginu počítat s tím, že jej někdo leakne a za chvíli bude někde viset na warez fórech.

Jen pro představu - vem si, že já jsem z MC serverů zatím neviděl ani cent, ba co víc - sypu do toho ze svého. A fajn, je to blbých 40 Kč, ale těch 40 Kč je jeden den provozu serveru. Je to skoro jedno celé VIP (resp. čistý zisk z něj). Takže ano, raději si stáhnu free plugin a nebo si ho najdu někde na warez fórech (případně si stáhnu nějaký starý a opravím si ho do funkční podoby).

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod Smexhy » 05 črc 2015, 22:21

Názor ani to čo robíš ti nikto nezoberie ani vziať nemôže (zatiaľ). Ale tak keď už sme tu verejne tak je trochu blbé ak ponúkam platený plugin a ty mi takýmto spôsobom odháňaš aj tých pár zákaznikov z CZ/SK. Do serveru síce nesypem zo stránky prevádzky, ale niektoré platené pluginy (a ver že ich bolo dosť) sa museli zaplatiť. Preto nám tento plugin aj ako paid vyhovuje.

Tak prečo keď mám tu možnosť neskúsim ho predať? A ako môžeš vidieť, downloadov má celkom dosť na paid plugin ;)

Arcas

#17 Příspěvekod Arcas » 05 črc 2015, 22:29

Já jen podotkl, že to není nic, za co bych dal 1,5€. Možná do 1 € kdybych to potřeboval. BTW - tých pár placených pluginov se určitě dalo řešit jinak :-)

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod Smexhy » 05 črc 2015, 22:33

Všetko sa dá, ale keď nemáš čas a si lenivý...ale pamätaj že za kvalitu si platíš. Free pluginy už nie sú ako bývali a preto vždy radšej volím platbu. A zade to 1,5€ nikoho nezabije, je to navždy a bez stráty podpory po dlhšom čase ako väčšina bukkit pluginov

Arcas

#19 Příspěvekod Arcas » 05 črc 2015, 22:56

Mě se celá platforma placených pluginů nelíbí. Už jen z toho důvodu, že pokud na to přejde většina aktivních vývojářů, tak zdarma nebude nic...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Smexhy
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod Smexhy » 05 črc 2015, 23:01

Zo začiatku ako som začal robiť server som si hovoril tú samú vetu, že to je dosť oničom keď všetky pluginy sú platené, a že na bukkite tomu bolo inak, ale vývoj nezastavíš a musíš uznať že ak ten plugin je perfektne spravený, zaslúži si byť predávaný. Pre cudzokrajné štáty to je maličkosť, len u nás vo východnej európe to je dosť velký problém a to nie je to len u pluginoch, ale ľuďom robí celkovo problém dať za niečo real-money aj keď to má dobrú cenu.

Zpět na „Off topic“