4game.cz

Pokec o čemkoliv ostatním
Lambo
Věk: 32
Kontaktovat uživatele:

Re: 4game.cz

#11 Příspěvekod Lambo » 16 srp 2011, 12:45

Když ti někdo řekne kritiku, měl by sis z toho něco vzít a nemazat to :( Kdežto ty řekneš, že akorát pindá a smažeš to.

Že vedení je dobré, ale on to nevidí? Taky fajn věta s nosem nahoru.

Máš pravdu, servery nepadají! Čím to bude? Jo už vím, není na nich moc lidí :(

Ty seš samá jednoduchost ti povím, ve všem to hledáš. A to je chyba :)

Když je z tvojí strany debata ukončena, tak se sem nevracej vůbec a nepiš :) my si tady popovídáme společně bez tebe :D

Felazz - 4game.cz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Felazz - 4game.cz » 16 srp 2011, 14:50

Lambo napísal si ako by ty bolo 13 rokov ale to už je vec ktorej nemá zmysle sa vyjadrovať v poriadku

Pindanie bolo mierené na Qefika nie na rulexa takže najprv prosím čitaj potom sa vyjadruj do príslušnej témy

Servery čo si povedal nezmysel nabudúce skús niečo lepšie ale nebudem sa teda vyjadrovať k takýmto veciam ktoré sú úplne inak

Ak chcete niečo rozumné spraviť pomôžte rozvoju portálu tak či tak Lambiku to čo som napísal je pravda

Prajem pekný a krásny pokec na základe vašich domienok

Pekný deň
Felazz - 4game.cz - FakaHeda.eu

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Qefik » 16 srp 2011, 15:33

felazzku, ještě bych rád doplnil k tomu tvému jednoduchému webu, že je děravý jak naše síť ve škole a nefunguje vám serverstatus. Že plány měl putty, to je fajn, ale ty si byl taky ve vedení, takže to vás neomlouvá :) Z mého pohledu se akorát, od doby co to vzal putty, změnilo jen to, že on odešel (podotýkám význam tohoto slova) a 4g pokračuje podle jeho plánu, jelikož sem nenašel nějakou zprávu o tom, že to bude jinak.

Jo, řeším to protože 4game vždy bude patřit pod FakaHedu, já dělám na FH moderátora CS 1.6 sekce, 4game je CS 1.6 portál a někdo musí tak jedním okem koukat co a jak se tam děje. Dej si 2 a 2 dohromady, pochopíš :)

PS: Lambo je můj nový tiskový mluvčí, co poví on, se z největší pravděpodobnosti shoduje i s mým názorem, taktéž názor spolupracovníka s nickem Mysteria.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Lambo
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Lambo » 16 srp 2011, 15:40

Jak si můžeš tady před všemi tak srát do pusy? Ty ani nedokážeš přiznat, že na některých vašech serverech nejsou lidi. To tě ta arogance asi hodně drží co?

GG. Napíšu na 4game, ať si spraví FUN, že tam chybí spawny. Admin team alias Felazz se na mě obrátí s tím, že vidím všechno nedokonalý a smažou mi příspěvky.

Nemůžeš se pak ohánět tím, že máš děcka a ženu :( jestli na to nemáš, tak to nedělej.

Neukončil už si tu svoji debatu?

Felazz - 4game.cz
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Felazz - 4game.cz » 16 srp 2011, 18:50

Lambičku áno mám ženu a dieťa a áno jasné sú aj prazdnejšie ale povedal som stačia nové posily administrátorov ale ty zase si nevieš priznať , že som nápisal takúto vetu plus ty sám si urážal 4Game.cz v Sb takže sa nečuduj prečo boli vymazané
ale to už si tu nenapísal však

Jak si můžeš tady před všemi tak srát do pusy? - Odpoveď : jediný kto dokáže takúto vetu napísať je fyzická osoba ktorá si dokazuje , že je niečo viac ale v konečnom dôsledku nieje nič

Jasné sa ukázuje v tejto temé lambo ako najväčšie dieťa ale ty ideš vravieť načo ja némam trošku mimo témy lebo už ani sám nevieš čo by si povedal

A vlastne Qefik , Lambo ani nemôžu vedieť čo sa dialo vo vnutri 4Game.cz takže ťažko si mohol Qefičku niečo aj zaregistrovať

Fakaheda.eu
4Game.cz

Nieje Qefik to isté a ty sa rád pozeraš na druhých no sám u seba si ešte nezačal keď , že bola aj na teba kritika v dávnejšej

dobe a ty a tvoje veľké vedenie by som bol radšej ticho ako aj o webe a celom tvojom systéme

Mysteria - Ani raz si mi nenapísal čo by bolo vhodné a mne si osobne žiadné rady nedával

viac už skutočne nebudem ktejto téme písať a jedine kto nato nemá si ty Lambiku

ešte raz prajem pekný zvyšok dňa

Edit : Mysteria moja forma je normálna ja vtedy povedal pravdu to bolo celé
Naposledy upravil(a) Felazz - 4game.cz dne 16 srp 2011, 20:42, celkem upraveno 8 x.
Felazz - 4game.cz - FakaHeda.eu

UltIm4t3 Luk1
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod UltIm4t3 Luk1 » 16 srp 2011, 19:20

Jasne Lambo napisal si ze na fune chybaju spawny, ale neuviedol si ani mapu a hned potom sa zacal urazat 4g. Ja osobne prispevky nemazem a ani to nepotrebujem. Keby si slusne napisal napr. "Dobry den, na Vasom fune na mape xxx je malo spawnov." Problem by bol vyrieseny a ziadne mazanie by sa nekonalo.
Obrázek

Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 16 srp 2011, 19:43

Nenapsal, ale ne proto, že bych nechtěl, ale protože jak jsi se choval ke Qefikovi jsi si to nezasloužil. Nehodlal jsem pomáhat někomu, kdo tady jenom házel samou špínu na Qefika, jak dělá všechno špatně a tak dále. A vzhledem k tomu, že i tady v tom nenásilnou formou pokračuješ, tak se moje stanovisko nemění :) Očividně nedokážeš objektivně posoudit věci, ale to už je tvoje věc.

Lambo
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvekod Lambo » 17 srp 2011, 11:47

UltIm4t3 Luk1 píše:Jasne Lambo napisal si ze na fune chybaju spawny, ale neuviedol si ani mapu a hned potom sa zacal urazat 4g. Ja osobne prispevky nemazem a ani to nepotrebujem. Keby si slusne napisal napr. "Dobry den, na Vasom fune na mape xxx je malo spawnov." Problem by bol vyrieseny a ziadne mazanie by sa nekonalo.

Počkej, to je moje povinnost? Je to jenom moje dobrá vůle vám říct, že vám tam chybí spawny. Co takhle si sednout někdy večer a kouknout se, kde chybí? Hmmm, co takhle začít u aim_ ? Kecat v SB umíte :) ale činy žádný hoši.

UltIm4t3 Luk1
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod UltIm4t3 Luk1 » 18 srp 2011, 16:25

Lambo píše:
UltIm4t3 Luk1 píše:Jasne Lambo napisal si ze na fune chybaju spawny, ale neuviedol si ani mapu a hned potom sa zacal urazat 4g. Ja osobne prispevky nemazem a ani to nepotrebujem. Keby si slusne napisal napr. "Dobry den, na Vasom fune na mape xxx je malo spawnov." Problem by bol vyrieseny a ziadne mazanie by sa nekonalo.

Počkej, to je moje povinnost? Je to jenom moje dobrá vůle vám říct, že vám tam chybí spawny. Co takhle si sednout někdy večer a kouknout se, kde chybí? Hmmm, co takhle začít u aim_ ? Kecat v SB umíte :) ale činy žádný hoši.

Nie povinnosť ale láskavosť. Ty ale asi rozdiel nepoznáš.
Obrázek

Obrázek

Zpět na „Off topic“