a mam se to učit na nějakem tutoriálu s tím, že budu vyvíjet tu hru, a postupně si budu hledat funkce?* Nebo mam jet po tutoriálech
*) Že bych vyvíjel tu hru, a co bych nevěděl, třeba jak se to pojí s databází tak bych se podíval a jakmile bych věděl a udělal to, jel bych dál ?
PHP - Hra
- zdenda204
- Věk: 36
Re: PHP - Hra
Tak určitě to chce aspoň nějakej základ nastudovat, procvičit, aby se ti to dostalo do krve.
Pak prostě jedeš s tím co umíš a dohledáváš v dokumentaci toho jazyku.
Pak prostě jedeš s tím co umíš a dohledáváš v dokumentaci toho jazyku.
-
Definice základu? - Proměný, větvení, pole, struktura?
A učit se to kde?
A učit se to kde?
- zdenda204
Jestli nejsi dobrý v angličtině tak ITNetwork (Dříve DevBook).
A co je základ? Těžko říct, nejspíše to co je na tom ITNetworku zadarmo
A co je základ? Těžko říct, nejspíše to co je na tom ITNetworku zadarmo

-
Takže projet dukladně HTML & CSS a základy PHP ?
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Proč chceš dělat zrovna hru, když neumíš ani základy? To je jako neumět vařit a začínat svíčkovou...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
základy nějaké ano, ale trošililililinku jsem postoupil v Jave.. A od té doby mě to táhne více k Jave, ale Java je těžší, už jen těma typama proměnnýma
Dokonce jsem se chvíli věnoval i HTML & CSS, jenže to je jen vzhled stránky a nic víc tak jsem přešel na Javu, ale tedko bych měl strašně nápadu co dělat v PHP
Dokonce jsem se chvíli věnoval i HTML & CSS, jenže to je jen vzhled stránky a nic víc tak jsem přešel na Javu, ale tedko bych měl strašně nápadu co dělat v PHP
- DenOwq
- Věk: 28
-
Myslíš?
Je pravda že když se podívám na kod nějaké stránky tak jenom "WOW"
Ale když se podívám na nějakej kod Javy tak jakžtakž pochycuju..
Je pravda že když se podívám na kod nějaké stránky tak jenom "WOW"
Ale když se podívám na nějakej kod Javy tak jakžtakž pochycuju..
- zdenda204
Hlavně nerozjíždějte flame.
Tak jak se v PHP dá psát hezkej kvalitní kód, tak stejně se v Javě dají psát pěkný čuňačinky.
No a pak záleží teda co chceš dělat... Jestli chceš začít s Unity, tak doporučuji pokračovat v Javě a pak přejít na C# (jednoduchý přechod) a nebo přejít rovnou, protože v Unity to C# bude extra potřebovat (Javu to asi nechroustá).
No a typový systém? Stačí vědět co píšeš a když pak už není problém v něčem jako je typový systém.
Tak jak se v PHP dá psát hezkej kvalitní kód, tak stejně se v Javě dají psát pěkný čuňačinky.
No a pak záleží teda co chceš dělat... Jestli chceš začít s Unity, tak doporučuji pokračovat v Javě a pak přejít na C# (jednoduchý přechod) a nebo přejít rovnou, protože v Unity to C# bude extra potřebovat (Javu to asi nechroustá).
No a typový systém? Stačí vědět co píšeš a když pak už není problém v něčem jako je typový systém.