Lapťop :)
- zdenda204
- Věk: 36
Re: Lapťop :)
Tak samozřejmě, já ho vyhrál, předtím výborná Nokie 5800 XpressMusic :3
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Z mýho pohledu byl NTB i na střední škole přínosnej, zápisy pěkně do Wordu, navíc ručně píšu pomaleji, takže jsem konečně všechno pěkně stíhal. A dokud nám neomezili WiFi jenom na hodiny, kde byl net potřeba, tak i když byla nudná hodina, tak šlo dělat něco užitečnýho. Poté, už to stálo zaprd, na VŠ už skoro nutnost. Navíc lepší notebook než třeba tablet / velkej telefon.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Vojko
- Věk: 28
Tak ono aj záleží na tom, na akú SŠ chodí.
Pokiaľ je to nejakého technického zamerania, tak si neviem predstaviť, že by si narýchlo kreslil do toho Wordďáckeho dokumentu ešte aj nejaké schémy že ...
Lenová su veľmi dobré notebooky, kľudne zober Yogu a ešte si kúp za pár € externý harddisk keby sa ti zdalo, že to SSD nebude stačiť.
Pokiaľ je to nejakého technického zamerania, tak si neviem predstaviť, že by si narýchlo kreslil do toho Wordďáckeho dokumentu ešte aj nejaké schémy že ...
Lenová su veľmi dobré notebooky, kľudne zober Yogu a ešte si kúp za pár € externý harddisk keby sa ti zdalo, že to SSD nebude stačiť.
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...
- zdenda204
Jojo, o tom jsem přemýšlel. Přecijen, 1TB už se mi dnes vleze do kapsy 

- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Qefik píše:Galaxy Ace není telefon, ale drahé těžítko. Obecně smartphony od Samsungu stojí za starou belu, když nepočítám vlajkové lodě.
A co teprve Galaxy Mini? DD:
Ano, bohužel ten vlastním já. Ani Hangouts aktualizovat nemůžu, protože to zabere celou interní paměť a na SD to nehodím, takže to prostě nechávám tak, ale mobil využívám zatím jen k hledání spojení v jízdních řádech a na telefonování a občas mrknu na net, když je to nutné.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Vítej v klubu. Mám Ace. 

- ondracek.roman
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Mini 2. 

- zdenda204
Tak si to užijte, ale nezanášejte mi sem OT.
Takže pokud někdo máte zkušenosti s ultrabooky Flex, Yoga, X1, nebo Helix, napište zkušenosti
Takže pokud někdo máte zkušenosti s ultrabooky Flex, Yoga, X1, nebo Helix, napište zkušenosti

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Proč jsi vypsal jenom Lenovo?

- zdenda204
Protože jeden z nich si vyberu a zatím tu nebyl nikdo, kdo by doporučil jinou značku.