hacknutí školní wi-fi ?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: hacknutí školní wi-fi ?
No, my máme pořád nejnovější microsofťácký produkty, novou multimediální učebnu a tunu hovadin. Hlavně že na naší budově jsou v 80% tříd lavice s otvory na kalamáře 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To se máte. My teď děláme s Windows Server 2008 R2 a víš proč? protože grant předmětu nemá rád Metro
Tvl to je důvod že bych brečel.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Aspoň něco 
My tento rok měli asi jen 4 hodiny Informatiky (3 z toho suplovaný kde jsme si mohli dělat co jsme chtěli) a tam jsme probírali jen obrázkový formáty

My tento rok měli asi jen 4 hodiny Informatiky (3 z toho suplovaný kde jsme si mohli dělat co jsme chtěli) a tam jsme probírali jen obrázkový formáty

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak co čekat. Základní škola low IT, to ani není snad IT. Střední škola už byla lepší, a na to, že co jsem brali třeba 2 roky, tak na VŠ se dalo za jeden semestr.
Třeba teď v Javě, druhé cvičení a už jsem dělal kalkulačku na zlomky + jejich krácení
Kalkulačku jsem na SŠ dělal až tak po půl roce
A dalo by se pokračovat.
Třeba teď v Javě, druhé cvičení a už jsem dělal kalkulačku na zlomky + jejich krácení

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Qefik píše::) To není nic neobvyklýho, na starým gymplu kde jsem byl ses z každého školního počítače dostal na server a mohl s ním dělat co si chtělbyly tam hesla a pokud si udělal v nějaké osobní složce soubor, tak se nedal smazat normálně, zase jen přes server
Vypadá to, že já měl na základce to samý. Dostal jsem se do hlavního serveru

Jinak jsem tam dělal skoro takového správce sítě já

Ale nejlepší pomoc byla, když mě učitelka zavolala, že jí nejde tiskárna a víš proč nešla? Protože nebyla zaplá. Tak jsem přišel zmáčknul čudlík a šel zase do hodiny.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
-
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
A jak si do ty hodiny sel? Ja som DO ni este nikdy nesel, ponekud nevim jak 

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Pěšky?
No, u nás nahodili elektronickou třídnici, zapisujou známky apod vždy při hodině, v každý učebně je počítač, kterej občas neutáhne ani 360p youtube. Sice super nápad, ale jak k tomu můžou dát heslo tridnice?
To padlo ještě dřív než Neruda na notebooku filologie 
Jinak, u nás máme wifi, kde jsou blokovaný nějaký porty, jinak funguje celkem v pohodě. Bohužel nepokryje celou školu, jen některý učebny, letos jsme ale dostaly dobrej rozvrh a jsme blízko
Heslo máme 26-ti znakový, těch 17 C je na konci sice vtipnejch, ale počítat to musím 
No, u nás nahodili elektronickou třídnici, zapisujou známky apod vždy při hodině, v každý učebně je počítač, kterej občas neutáhne ani 360p youtube. Sice super nápad, ale jak k tomu můžou dát heslo tridnice?

Jinak, u nás máme wifi, kde jsou blokovaný nějaký porty, jinak funguje celkem v pohodě. Bohužel nepokryje celou školu, jen některý učebny, letos jsme ale dostaly dobrej rozvrh a jsme blízko

01101110011101010110001001110111
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Heh, máme promakanější WiFI 
Dostupná po celý škole, nezablokovaný porty, do sítě přihlašujeme se pomocí našeho jména a hesla, máme aplikaci na propojení se sdíleným a soukromým diskem a tiskárnou

Dostupná po celý škole, nezablokovaný porty, do sítě přihlašujeme se pomocí našeho jména a hesla, máme aplikaci na propojení se sdíleným a soukromým diskem a tiskárnou

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak na VŠ máme to samé. Jenom jsou blokovaný porty. Jako třeba torenty a tak to je jasný, z toho by měli problém, ale nejde mi ani Steam a co mám dělat o přednáškách? 

- zdenda204
- Věk: 36
Já má tedy wifi po celé škole, ale jinak s blokováním jsou na tom asi úplně stejně jako Mysteria