Banlist

Pokec o čemkoliv ostatním
Fessy

Banlist

#1 Příspěvekod Fessy » 11 pro 2010, 21:27

Zdravím, mám tu menší problém s AMXBans, když chci nahrát amxbans na ftp, tak se mi tam vše nahraje kromě složek ".svn", nevím co je to za složky, ale za žádnou cenu se mi nechcou nahrát na web a když si složku AMXBans otevřu třeba na ploše, tak tam žádné takové složky vůbec nejsou, zajímalo by mě, co je to vůbec za složky a ještě jsou nějak důležité..? Jinak při instalaci AMXBans na webu se mi buď zobrazí pouze prázdná obrazovka, nebo se zobrazí pouze jakkdyby menu instalace, ale né to co je v ní, když mám třeba vyplnit mysql atd... Prosím o pomoc... URL je http://www.fessy.eu

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

Re: Banlist

#2 Příspěvekod MiniMe » 12 pro 2010, 00:01

Ahoj, zakladni otazka: Mas server u nas? Predpokladam, ze ne, jinak by sis nechal amxbans nainstalovat pres contrl panel.

Dale .svn: http://www.google.cz/search?q=svn&ie=ut ... =firefox-a
Zkracene SVN slouzi k vyvoji (revizovani) software.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Fessy

#3 Příspěvekod Fessy » 12 pro 2010, 00:31

Nene nemám, žádám pouze o radu dobrých lidí :)

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod MiniMe » 12 pro 2010, 01:37

V tom pripade je to ve spatne sekci a presunuji do offtopic. Tato sekce je totiz urcena pro amxbans hostovane od nas. Ty mas evidentne problem bud s chybejicima/blbyma souborama nebo se spatne nastavenym apachem. Jinak ja Ti bohuzel pomahat nebudu, necham to na onech dobrych lidech :) Kdyby ses rozhodl pri koupi serveru priplatit si tech 25,- a koupil bys server u nas, nainstaloval by sis amxbans nekolika kliknutimi mysi.
FakaHeda admin

Fessy

#5 Příspěvekod Fessy » 12 pro 2010, 10:14

Nj, jenomže když každému za nějaký malý poplatek uděláte, tak bude mít server kdejaké 10ti leté děcko, které má boháté rodiče... Někteří lidé si chcou dělat věci sami a učit se při tom a je jasné, že budou potřebovat občas pomoc.. No nic, díky :)

MiniMe
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MiniMe » 12 pro 2010, 12:30

S druhou částí nesouhlasím. Ono je jasné, že když si chceš něco udělat sám a něco se při tom naučit, budeš se muset trochu víc přičinit. Nám taky nikdo neradil a všechno jsme se naučili sami :) Prostě to chce hledat, hledat, hledat. A když to opravdu není k nalezení, tak se máš obrátit na ofic podporu produktu.

Navíc jsem ti sice napsal, že nepomůžu, nicméně jsem ti dal vodítka:
1. SVN slouží vývojářům => co zkusit třeba stáhnout jinou produkční verzi
2. Ty mas evidentne problem bud s chybejicima/blbyma souborama nebo se spatne nastavenym apachem => pokud si to chceš udělat sám, budeš se muset přiučit provozu webových prezentací v php

Myslím, že pro člověka, který se chce učit a dělat si věci sám je toto dostačující pomoc. Ne? :)
FakaHeda admin

Fessy

#7 Příspěvekod Fessy » 12 pro 2010, 13:49

1. o SVN jsem si něco málo přečetl a stáhl jinou verzi jak jsi psal
2. už jsem to rozjel :)

Zpět na „Off topic“