Zdravím
WEB: http://www.cube-games3.webnode.sk
Chcem vás pozvať na novo-otvorený server Cube-Games pre warez aj originál minecraft!
Prečo sa pripojiť práve ku nám?
- Server je chráneny 2 anti-cheatmi, takže tu hackerov určite nenájdete.
- Je to čistý survival, takže tu nemáme ani dia doly, ani xp farmu!
- Svoje stavby si môžete stávať na vlastných parcelách alebo niekde v prírode!
Verzia
- Na server sa môžete pripojiť od verzie 1.8.x až do najnovšej verzie (1.11.2) (1.8, 1.9, 1.10, 1.11.2).
Na čo ešte čakáš! Pripoj sa : 82.208.17.29:27765
Server má 15 slotov!
Cube-Games | Survival 1.8.x - 1.11.x
-
- Věk: 108
Cube-Games | Survival 1.8.x - 1.11.x
Naposledy upravil(a) IĐontŁikeHack€rs dne 19 bře 2017, 19:48, celkem upraveno 1 x.
-
- Věk: 26
Re: Cube-Games | Survival 1.8.x - 1.11.x
Nesouvisí s podporou serveru, přesouvám do OT.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cube-Games | Survival 1.8.x - 1.11.x
1) zajímá mne, zda je server pouze pro originálky, nebo i warez?
2) To je jako survival na normální mapě a dům si stavím tam, kde si určím, že si dám parcelu, nebo je nějaký parcelový svět, kam se z normal mapy musím portovat? Moc dobře jsi to nepopsal.
3) Web bude? (minimálně u FH máš místo pro web v ceně serveru
)
4) od verze 1.8 po 1.11.2 ....takže server jede na 1.11.2 nebo na 1.8? Jsou tam nové featury?
5) proč se na nábor může hlásit kdokoliv? Neměl by nábor být jen z hráčů, co již na serveru nějakou dobu hrají, aby měli pořádný vztah k serveru? Mám strach, že takto bude v týmu kdovíkdo, kdo se bude chovat pro svoje potěšení a budoucnost serveru mu bude u ...NEBO je to snad nábor na hráče, kteří si musí poslat přihlášku a podle toho budou white-listováni?
6) pro kolik lidí je to určeno?
Díky za zodpovězení, jen pár střípků, které by mne zajímaly, podle kterých bych se třeba já osobně rozhodoval, jestli bych na takový server šel hrát.
2) To je jako survival na normální mapě a dům si stavím tam, kde si určím, že si dám parcelu, nebo je nějaký parcelový svět, kam se z normal mapy musím portovat? Moc dobře jsi to nepopsal.
3) Web bude? (minimálně u FH máš místo pro web v ceně serveru

4) od verze 1.8 po 1.11.2 ....takže server jede na 1.11.2 nebo na 1.8? Jsou tam nové featury?
5) proč se na nábor může hlásit kdokoliv? Neměl by nábor být jen z hráčů, co již na serveru nějakou dobu hrají, aby měli pořádný vztah k serveru? Mám strach, že takto bude v týmu kdovíkdo, kdo se bude chovat pro svoje potěšení a budoucnost serveru mu bude u ...NEBO je to snad nábor na hráče, kteří si musí poslat přihlášku a podle toho budou white-listováni?
6) pro kolik lidí je to určeno?
Díky za zodpovězení, jen pár střípků, které by mne zajímaly, podle kterých bych se třeba já osobně rozhodoval, jestli bych na takový server šel hrát.

Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)