Tvorba a návrhy?

Pokec o čemkoliv ostatním
Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Tvorba a návrhy?

#1 Příspěvekod Teiichi » 19 úno 2017, 19:38

Hello guys,
jelikož se v posledních dnech poměrně nudím, tak stále přemýšlím nad nějakým originálním projektem, který bych mohl udělat.
Mnozí z uživatelů využívájí mojí verzi "Minecraft Administrace" pro VPS a tak mě napadlo vytvořit nějakou rozšířenou administraci i pro další hry s hezčím vzhledem a více možnostmi, ale příjde mi to až takové moc "hostingové", takže tomu moc priority nepřidávám.

Chtěl bych teda znát Váš názor, Vaše návrhy a nápady na to, co bych měl ve volném čase vytvořit.

Návrhy mi můžete zasílat do PM i zde do komentářů (komentáře jsou lepší xd).
Díky všem, co mi napíší nějaký nápad/návrh.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvorba a návrhy?

#2 Příspěvekod izyy » 19 úno 2017, 20:23

Mali ste pravdu, vážne sa moc nudil xD Dotyčný už vedia komu je správ adresovaná, offtopic je v teichiho témach vždy povolený pretože on miluje offtopic :D

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvorba a návrhy?

#3 Příspěvekod Teiichi » 20 úno 2017, 00:25

Přesně tak Izyy :D
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Zpět na „Off topic“