Dobrý den,
rozhodl jsem se, že znovu založím nový MC projekt. Možná si někdo z vás pamatujete server TixCraft který se skládal z mnoha MiniHer, který byl uznávaný a i dost hraný. Denní návštěvnost byla přes cca 300 lidí. Servery šli ještě před rokem +- a ukončil jsem to protože jsem to nestíhal. S časem jsem na tom 10x lépe a tímto sem se tedy rozhodl udělat nový projekt. Začal by jsem úplně odznovu jedním serverem a postupně by jsem to rozšiřoval. Chci být originální, mít vlastní pluginy, a také je mít vlastně nastavené. Takže tímto hledám nějakého Správce na Ts3, WebMastera, a hlavně nějaké zkušené techniky či pluginmaster na nastavování pluginů a celkové serveru. Pro více mě kontaktujte do SZ.
Projekt
- Arcas
- Věk: 26
Re: Projekt
Pluginmastery? Netvrdil jsi mi před 15 minutami, že tři roky programuješ v Javě?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Arcas
- Věk: 26
No byl jsi u nás na TeamSpeaku, ne?
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
1) dobrá rada: trh miniher je velmi přesycený a troufám si říct, že pokud nepřijdeš s něčím fakt exkluzivním, tak nemáš šanci na to prorazit do stovek hráčů.
2) I když něco exkluzivního uděláš, bude ti to rychle velkými servery "ukradeno", protože jejich hráči o to budou mí zájem - i kdyby jen okopčili nápad a napsali si to znova. Oni na to kapacity mají.
3) "pluginmástr" je funkce, kde stačí umět číst a podle návodu psát hodnoty v configu, to bys měl zvládat, pokud chceš mít server. Spíš bys tedy měl hledat někoho, kdo ty pluginy umí psát.
4) Pokud nemáš aspoň základní komunitu, co by měli o tvůj unikátní nápad zájem, tak jsou tvé šance ještě mnohem menší.
5) Pokud nemáš unikátní nápad, tak to celé důkladně zvaž.
Hodně štěstí
2) I když něco exkluzivního uděláš, bude ti to rychle velkými servery "ukradeno", protože jejich hráči o to budou mí zájem - i kdyby jen okopčili nápad a napsali si to znova. Oni na to kapacity mají.
3) "pluginmástr" je funkce, kde stačí umět číst a podle návodu psát hodnoty v configu, to bys měl zvládat, pokud chceš mít server. Spíš bys tedy měl hledat někoho, kdo ty pluginy umí psát.
4) Pokud nemáš aspoň základní komunitu, co by měli o tvůj unikátní nápad zájem, tak jsou tvé šance ještě mnohem menší.
5) Pokud nemáš unikátní nápad, tak to celé důkladně zvaž.
Hodně štěstí
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)