Projekt McTeams.cz
-
- Věk: 40
Projekt McTeams.cz
Dobrý den, jak jste již z popisku si mohli přečíst jedná se o "nějaký" projekt McTeams.cz. No o co se vlastně jedná a co bych chtěl tímhle příspěvkem vzkázat a nabídnout. Jedná se o projekt který je zaměřený na hru Minecraft a má za sebou nějakou menší historii. No vzkázat bych chtěl asi jen jednu věc a to že celý můj web je propojený s hrou a jsou na něm nějaký statistiky, má DDoS ochranu a systém který se přihlásit za stejný nick a heslo jaké má ve hře. A co bych chtěl nabídnout ? No jelikož hledám pár schopných lidí kteří maji za sebou nějaký projekt a chtěli by mít nějaký základ co se týká webu a dalších věcí tak se určitě nebojte ozvat. Na McTeams.cz "jede" jen jeden server a to Faction / TnT / McMMo prozatím se dodělává. No nicméně kdyby tu byl někdo schopný a s nějakou tou historii a zájmem tak se určitě nebojte ozvat.
- Haxedus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt McTeams.cz
Docela hodně by mě zajímala ta rádoby historie.
Každopádně - Jsem jediný, kdo se v této "nabídce", či jakkoliv to mám pojmenovat, absolutně nevyzná, a připadá mu, že to nemá hlavu a patu?
Každopádně - Jsem jediný, kdo se v této "nabídce", či jakkoliv to mám pojmenovat, absolutně nevyzná, a připadá mu, že to nemá hlavu a patu?

-
- Věk: 40
Re: Projekt McTeams.cz
No hlavu a patu to u mě většinou nemá no. No historie je taková že tento projekt ze zrodil z jednomo staršího nejménováného projektu. A server měl doposud i nějaký ten uspěch a to takový že jsme server spouštěli na testovací verzi a přišlo 80 hráčů takže jsem prozatím spokojen.