// Poslední příspěvky se necitují!
S tvrzením, že je tam všechno byl byl opatrnej, protože tam všechno není. Už teď co mám zpracováno do další verze je tam toho minimálně dvojnásobek a to jsem v půlce předělávání přehledu serverů a k hráčům jsem se ještě ani nedostal.Hanakocz píše:Kromě Mystyho server listu, který je opravdu pouze statistický a je tam vše, tak...
Hanakocz píše:Pokud by byl nějaký server list, který by toto zohledňoval - tedy jen online=true, plus servery dodržující EULU atd, tak já bych ho třeba využil. Nebo kdyby takové servery měly automaticky přednost v listech a byly jasně označený, že to jsou dobré servery aspoň tímto.... Protože to je důležitá hodnota, kterou nikdo momentálně nezohledňuje (berte to jako informaci pro uživatele : "tento server je čistý, takže nehrozí jeho zablokování Blacklistem ").....což by docela rychle mohla být docela podstatná informace. Plus by lidem pomohla takové lepší servery nalézt a zjistit, že tu existuje i něco lepšího, než jsou zvyklí. A v neposlední řadě by to těmto serverům pomohlo se udržet, což by měl být cíl nás všech, aby hnusné warez pay2win servery postupně skončily a nahradily je lepší.
Pro mne toto je něco jako "základní kvalita" serveru a nikdo na ní nebere ohled. Udělej toto a máš kvalitní server list, který tu ještě není a je to. Samozřejmě to pak sice chce trochu ověřování, jak ty servery na tom skutečně jsou, ale bez práce nic není...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů