Tvorba vlastních server statusů

Pokec o čemkoliv ostatním
Haxedus
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvorba vlastních server statusů

#11 Příspěvekod Haxedus » 28 kvě 2016, 17:07

Něco podobného plánuji, ale tak jako tak je toho až až. Snad vše vyjde podle plánů. :)

// Poslední příspěvky se necitují!

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 29 kvě 2016, 19:11

Hanakocz píše:Kromě Mystyho server listu, který je opravdu pouze statistický a je tam vše, tak...
S tvrzením, že je tam všechno byl byl opatrnej, protože tam všechno není. Už teď co mám zpracováno do další verze je tam toho minimálně dvojnásobek a to jsem v půlce předělávání přehledu serverů a k hráčům jsem se ještě ani nedostal. :D

Btw celá scéna CZ/SK serverlistů by šla rozdělit takto:
1. Můj MinecraftServerList.cz, který funguje čistě na statistických informacích, tzn. není možné jej jakkoliv ovlivňovat a nemá žádný fixní pořadí. Podle čeho si to seřadíte, tak to máte. Navíc jako jedinej zobrazuju mnohem více dat než ostatní a i co se týká světových serverlistů, tak něco funkčně podobného (detailně jsem to nezkoumal) nabízí maximálně pár dalších stránek. Cílen je kromě hráčů hledajících servery zejména na majitele daných serverů, protože se z toho dají vydolovat hodně zajímavé informace. :)

2. Na velmi podobné doméně sídlící Minecraft-Server-List.cz, který na rozdíl od zbytku dalších stránek má příjemnej design a po vypnutí uBlocku mi z něj není na blití. Založený zejména na kvalitě, kdy je kladen důraz na promakané popisy a hodnocení od hráčů. Cílen je zejména na hráče hledající kvalitní server a komunitu. Osobně jako hráč MC bych po něm sáhl.

3. No a pak je tu zbytek. Jmenovat nebudu, většina víte o které se jedná a kdo ne, tak si dejte do Googlu "minecraft server list" a projděte CZ/SK serverlisty na první stránce kromě těch dvou výše zmíněných. Po vypnutí uBlocku se mi chce zvracet. Klikáním dosažené první pozice, kdy hráči klikají jenom za odměnu, jiank by tam nikdo neklikal. Placené TOP pozice, placené banery po straných, výrazné reklamy na věci pouze související s MC, ale ne se servery. Což samozřejmě vyplývá z jejich účelu, kterým není poskytnout hráčům něco lepšího nebo navíc, než konkurence (jak by taky mohli, když všechny mají úplně stejnou funkčnost), ale jejich cílem je prostě vydělat co nejvíc peněz na chudácích, kteří si myslí, že když si zaplatí tisícovku měsíčně, aby byli v TOPu, že jim to zajistí příval hráčů.

Takže shrnuto, pokud uděláš cokoliv, co se nebude přibližovat kategorii číslo tři, ale buď číslu jedna nebo dvě (případně ještě něco jiného), tak v tom nevidím problém. :)

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod izyy » 30 kvě 2016, 14:44

Hanakocz píše:Pokud by byl nějaký server list, který by toto zohledňoval - tedy jen online=true, plus servery dodržující EULU atd, tak já bych ho třeba využil. Nebo kdyby takové servery měly automaticky přednost v listech a byly jasně označený, že to jsou dobré servery aspoň tímto.... Protože to je důležitá hodnota, kterou nikdo momentálně nezohledňuje (berte to jako informaci pro uživatele : "tento server je čistý, takže nehrozí jeho zablokování Blacklistem ").....což by docela rychle mohla být docela podstatná informace. Plus by lidem pomohla takové lepší servery nalézt a zjistit, že tu existuje i něco lepšího, než jsou zvyklí. A v neposlední řadě by to těmto serverům pomohlo se udržet, což by měl být cíl nás všech, aby hnusné warez pay2win servery postupně skončily a nahradily je lepší.

Pro mne toto je něco jako "základní kvalita" serveru a nikdo na ní nebere ohled. Udělej toto a máš kvalitní server list, který tu ještě není a je to. Samozřejmě to pak sice chce trochu ověřování, jak ty servery na tom skutečně jsou, ale bez práce nic není...

Fajn názor! Určite to zapracujeme ;)

Zpět na „Off topic“