Problem s originalnym minecraftom

Pokec o čemkoliv ostatním
Tixius24
Věk: 49

Problem s originalnym minecraftom

#1 Příspěvekod Tixius24 » 22 říj 2015, 20:05

Dobry deň mám problem pri prihlaseni do launcheru dám tam svoj e-mail a heslo na napíše mi to toto :Sorry, but we couldn´t connect to our servers. Please make sure that you are online and that Minecraft os not blocked a neviem prečo to píše e-mail som si skontroloval po pismenku asi 10 krát a aj heslo a napísal som všetko dobre ale nechcem ma prihlasiť ak by niekto vedel aby je problem a ako to opraviť tak nech mi napíše Dakujem :D

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s originalnym minecraftom

#2 Příspěvekod Hanakocz » 22 říj 2015, 20:21

1) Ujisti se, zda to nemáš zablokované firewallem
2) Mojang servery mají jistý limit na počet pokusů, tedy pokus ses pokusil přihlásit hodněkrát za sebou, tvoje IP je zablokovaná. Nicméně blokace to je dočasná, na něco 1 hodina, na něco 24 hodin, těžko říct, kolik to je. Zkus to později.
3) Na mojang.com se ti přihlásit jde? Pokud ano, tak jde o bod 2) , pokud ne, tak začni řešit, kdo ti co udělal s účtem.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Tixius24

#3 Příspěvekod Tixius24 » 22 říj 2015, 20:25

No na mojang.com sa mi ide prihlasiť bez problemou a mne toto nejde už asi tak 6 dni ale je dosť možne že to je Firewalem idem to skusiť s off Firewall potom napíšem či to pojde a dakujem za radu

-- 22 říj 2015, 20:29 --

No skusim som off Firewall a znova sa prihlasiť nejde tak či tak

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 22 říj 2015, 20:52

Ještě ujištění, používáš oficiální launcher?
Pokud ti to nejde již delší dobu, tak to ještě můžeš zkusit z jiného počítače. Pokud ani to nepůjde, tak pak asi může zbýt jen napsat na Support.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Tixius24

#5 Příspěvekod Tixius24 » 22 říj 2015, 22:23

J použivam origo launcher a na druhom kompe som to ešte neskušal ale najprv to ešte odskušam na druhom kompe a potom napíšem na Support

No ale mne sa stala taka vec ja som si dal preinštalovať windows a ja som sa neodhlasil na tom launchery čo som mal na starom windowse a teras som si ten launcher znova nainštaloval a keď som sa chcel príhlasiť tak mi tam napísalo tam to čo som písal mohlo by to mať nejaky suvis stým ???

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Hanakocz » 22 říj 2015, 23:28

Ještě můžeš zkusit ten launcher pustit jako administrátor. souvislost s přihlášením do klienta by to nemělo mít, já jsem běžně přihlášenej ve dvou klientech (normal a technic), pamatovat si to pro ně není problém, až ve chvíli puštění hry si klient a server párujou session token.
Pokud to budeš zkoušet na jiným počítači, ujisti se, že to používáš odjinud, než z domova...jde o to, aby ten počítač měl jinou IP :)

Zpět na „Off topic“