Hrate WoT? :D [O-T]

Pokec o čemkoliv ostatním
MarekBurget

Re: Hrate WoT? :D [O-T]

#11 Příspěvekod MarekBurget » 18 říj 2015, 15:55

Možno že WoTko je P2W, ale tý ktorý sú ''gold noobs'' a nevedia hrať za tie tanky, tak vyhráš stejne ty :)

Tam ide skor o tú taktiku, a nie o to aky tank máš, keď dobre poznáš históriu, a vieš ktory tank je dobry, kam páliť, a ako a kadial isť (to zas poznať mapu treba) tak vyhráš ty.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Mysteria » 18 říj 2015, 16:07

Jenže je blbost porovnávat dobrého neplatícího hráče a platícího nooba, to je jasný, že vyhraje dobrý neplatící hráč. Ale když porovnáš oba dobré hráče, tak vyhraje ve většině případů ten platící.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Hanakocz » 18 říj 2015, 16:39

Já se zase setkal s tím, že jsem viděl bratrance, jak běžně hraje s nějakým addonem, který kreslí přímky, kam všichni hráči včetně něj míří....když si to tak promítnu na moje hry, tak bych řekl, že s tím hraje dost lidí, to nemám zapotřebí se u toho rozčilovat..
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MarekBurget

#14 Příspěvekod MarekBurget » 19 říj 2015, 17:43

Mysty, lenže ono nejde o to že či je to free alebo ten ''Gold tank'', to si už len WoTko zvolilo , taka blbostička, je to robené podľa reality, takže premium tank ked je silnejší od ineho je to logicke že ho dali ako premium tank.
Je to hra robena od realných verzií.

Zpět na „Off topic“