github

Pokec o čemkoliv ostatním
Misso
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

Re: github

#11 Příspěvekod Misso » 14 srp 2015, 13:07

Som z toho jeleň :)
Toto si upravím https://github.com/rlf/uSkyBlock/blob/m ... kMenu.java stiahnem si to (Download ZIP). Na ploche mám aj stiahnutý plugin z bukkit. Plugin z bukkit otvorím v RARE vymažem v ňom to čo chcem nahradiť (SkyBlockMenu.class). Zo stiahnutého (ZIP) si presuniem na plochu SkyBlockMenu.java a presuniem do bukkit pluginu(tam sa to ale nezmení na .class ostane to na .java). Hodím to na server a nefunguje. Skúšal som to .jar zmeniť aj takto :D prepísal som to tam na .class
prepisal.png
prepisal.png (51.73 KiB) Zobrazeno 1575 x

a pomocou toho ako skompilovať plugin mi to nejde.

Ak by to niekto vedel spraviť za napr. 100kreditov tak sa mi ozvite do SZ. Preklad mám pripravený.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod Hanakocz » 14 srp 2015, 13:25

Ty to upravuješ jen kvůli překladu? ALE na to není potřeba přepisovat ŽÁDNEJ java zdroják....Tedy u normálních pluginů, pokud je to špatně napsaný a nejde to, tak od takovýho pluginu ruce pryč xD
Správně naprogramovaný pluginy/mody mají language soubor, který není v javě, ale čistej text. Pak by ti to fungovalo. Typicky en_US.lang, nebo LOCALE složka obsahující takové soubory, nebo lang.properties atp.
Pokud to ale má pojmenování přímo v Javě, tak jako nic moc.

Jinak přepsání koncovky fakt nezmění ten soubor. Musíš ho kompilovat a to celý naráz. Protože z textu potřebuješ udělat sled nul a jedniček, který určujou, co program dělá.

Pro tebe nejlepší řešení je to nestahovat, editovat přímo na Githubu a požádat autora, aby to zahrnul do svýho projektu.
PS: překlady jsou fakt zbytečný.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Mysteria » 14 srp 2015, 13:26

Očividně jsi neotevřel ani jeden odkaz z Googlu. Kompilace pluginy není jeho otevření v RARu, přepsání něčeho a vrácení zpět. To je jasný, že to nebude fungovat.
na kompilaci potřebuješ nějaký vývojový prostředí pro Javu jako je třeba NetBenas, Eclipse a podobně, tam musíš importovat zdrojáky a pak to z toho zkompilovat. Viz třeba první odkaz na Googlu: http://wiki.bukkit.org/Plugin_Tutorial# ... our_Plugin

Misso
Věk: 28
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod Misso » 16 srp 2015, 17:53

Nakoniec som našiel iný plugin. Ale aj tak dávam K+

Zpět na „Off topic“