[Hľadám] Wordpress

Pokec o čemkoliv ostatním
Aishak

Re: [Hľadám] Wordpress

#11 Příspěvekod Aishak » 08 čer 2015, 16:34

Session se prostě do databáze neukládá. A rozhodně to tak není všude. Nevím kde si na to přišel, ale ještě jsem neviděl, že by někdo ukládal session do DB. V databázi se ukládají pouze údaje o uživateli (jméno, heslo, email atd...).
izyy píše:Poprosím aby ste si blbé príspevky nechali pre seba, teraz si ma trocha nasral, ako môže niekto toľko ***** napísať v jednom príspevku :D

Tolik ***** tu píšeš jenom ty. Očividně asi ani nevíš, jak probíhá přihlašování. Jestli chceš tak ti udělám kurz o tom jak to funguje (samozřejmě za poplatek). Uvědom si, že ne všichni tady jsou malý děti a někteří se tímto i dokonce živí. Takže když píšu, že je to blbost tak vím o čem mluvím.

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod izyy » 08 čer 2015, 16:38

Session sa ukladá do databázi pri wordpresse, phpbb fórach a väčšine webov. Málo kto používa session uložené priamo na serveri. Detinské reči typu "očividne nevieš ani ako prebieha prihlasovanie" si nechaj, ja som php programátor a mám pár webov ako som už spomínal a mám aj vlastný systém prihlasovania a overovania a všetko ostatné, nič ti nemusím a nebudem popisovať ani predstavovať. To že niečo nechápeš nie je môj problém.

Aishak

#13 Příspěvekod Aishak » 09 čer 2015, 08:59

V tom případě si to udělej sám, když si takový php "programátor"

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod izyy » 09 čer 2015, 13:57

PHP programátor som, ale nie som vývojár Wordpressu a nehodlám strácať čas študovaním jeho štruktúry, preto hľadám niekoho komu by to nerobilo problém

Zpět na „Off topic“