Fakaheda - Historia noviniek

Pokec o čemkoliv ostatním
Tituss
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Fakaheda - Historia noviniek

#1 Příspěvekod Tituss » 12 kvě 2015, 18:42

Ludia pozreli ste niekedy historiu noviniek fakahedy? Tie zaciatky ako zacinali s CSkom a radovali sa z 200 ludi :)
Ako riesili financie, cesty domov na vlak :) Teda neviem si to predstavit ale predstavujem si to tak ze zacinali s jednym PC niekde na internate cim sa snazili trochu privirobit pred takmer 10 rokmi :) a kde su dnes, tisicky serverov, stovky hostingov, tisicky hracov a ponuka daleko presahuje CS 1.6 :D
Pekne sa vam teda podaril rozbehnut biznis. Gratulujem a len tak dalej!

Ktori log sa vam paci?
toto nema chybu http://www.fakaheda.eu/sk/?page=103 "Lamicky XXX"
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

TheLaoming
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Fakaheda - Historia noviniek

#2 Příspěvekod TheLaoming » 12 kvě 2015, 20:04

"Budu rád když mi zbydou love na vlak :DDD"
AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER
My
Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Tituss
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Fakaheda - Historia noviniek

#3 Příspěvekod Tituss » 12 kvě 2015, 23:46

jj to je uplne zabite :D proste nejaky vysokoskolak si zacal privyrabat zopar penazi na zivot a aj to co zarobil investoval dalej to HW :D komp za 18 000 a pod. D aspon tak si to teda predstavujem ja

edit: som precital uz vsetky (asi tak 80% niektore blbosti ohladom cska, klanov akcii atd. som preskakoval) no dost ma to sklamalo, asi od 30tej strany to dost upadalo a nehovorim o tom aky je stav dnes, snad len niekolko aktualizacii za rok, posledny update 31.01 a dnes je 14.05...uz tam neni taka komunikacia zo zakaznimi, zaujimavosti, pikosky a hlavne "lamky xxx" ako boli zo zaciatku :) pacilo sa mi to ked to bolo take "neformalne"...skoda, miestami to bolo dobre citanie :D
Aktualne sa po osmich rokoch hostovania MC snazim uzivat Valheim privatny server

Zpět na „Off topic“