Caute, viem je mi to trošku trápne písať sem ohladom hladania administrátorov na moj server.
Nakolko mám 50 slotovy server hladam administrátora /administrátorov - podla skuseností.
Kazdy to určite poznáte (tí kt. maju ,vlastnia server) den co den vas pride otravovat hromada 12-14 ročnych deti ktore chcu OP,admina a pod. Nelen ze nemaju skusenosti v administrovaní, ale sami ako hráči si nevedia nastavit napr. ani flagy v rezidencii podla navodu.
Prejdem teda k podstate veci.
:::://:::::
- Hladam, skuseneho admina ktorý ma vek aspom 14 rokov. (kick,ban,tempban, give,op -ovlada každý... Nie takích je xyz)
- Hra denne minecraft a ma záujem hrat na servery denne dlhsie (nie dobehnem na hodku aby sa nepovedalo ze tam vobec nechodim)
- Má chuť sa učit nové veci.
- Dodržiava pravidlá určené majitelom serveru.
- Podiela sa na chode serveru, navrhuje vylepšenia.
- Je mentálne vyspelý.
- Samostatnosť výhodou
:::://:::::
V našom adminteame hrajú momentálne hráči na poziciach s OP od 14 do 22rokov.
Majitelia serveru: 19 a 22rokov
Administrátory : 14-16
Pomocníci: 14-15
(Aj ked tieto hodnoty vekov povazujem ako nepodstatnú vec. Prikladám ju ako informáciu pre uchádzača)
AK BY SI MAL ZAUJEM KONTAKTUJ MA POMOCOU SUKROMNEJ SPRÁVY.- v ktorej by si mal uviest ake maš skusenosti a pod.
Hladam adminov
-
-
Re: Hladam adminov
Ahoj rad by som sa stal Adminom mam 14 rokov Adminom so bol uz na 3 serveroch a 1 som bol helperom takze uz som skuseny o co id som prpraveny pomahat
- DenOwq
- Věk: 28