Minecraft - hledáme buildery do AT

Pokec o čemkoliv ostatním
lukyart

Minecraft - hledáme buildery do AT

#1 Příspěvekod lukyart » 09 srp 2014, 17:21

Zdravím lidi :) .

Tímto tématem chci upozornit, že hledám nové členy do Admin Týmu.
Konkrétně bychom rádi mezi našimi řadami uvítali zkušené buildery, kterým nedělají problémy moderní stavby. (domy, villy, banky, obchody, paneláky apod.) Přijmeme kohokoliv, kdo má vlastní styl stavění, dobrou představivost a jeho stavby nějak vypadají. Nevadí nám, pokud čerpáte inspiraci z internetu. Podmínkou pro přijetí je doložit pár obrázků vašich staveb.

Pro motivaci jsme vám sepsali něco málo o našem serveru,:

Story Of Mafia je PVP/ECONOMY/ROLEPLAY server, kde najdete spoustu věcí, které nejsou na žádném jiném MC serveru. Pojďme si o pár z nich krátce říci.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Singleplayer / Multiplayer:
- Každý hráč si projde výcvikem, který ho uvede do hry, kde bude plnit pár úkolů do příběhu - singleplayer.
- Když hráč splní tento výcvik/tutoriál, přesune se do Multiplayeru, kde už bude muset bojovat o vlastní přežití.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mafie / Policie:
- Hráč si bude moct vybrat, jestli chce být muž zákona a chytat mafiány (policie), nebo chce být pořádný rebel a pořádně si užít hru (mafie).
Drogy:
- Na serveru budou drogy, za které si bude každý Mafián vydělávat slušné zisky prodejí.
- Samozřejmě to nebude jen tak a proto pokud bude mít u sebe Mafián nějaké drogy, Policie jej může zatknout a Mafián o své drogy může přijít.
Zbraně:
- Na serveru budou zbraně jako je Ak-47 apod, díky čemuž se hra opět liší od ostatních serverů.
Vykrádání/Rabování:
- Každý mafián bude moci přivydělávat nějaké to % peněz pomocí vykrádání, ovšem bude za to hvězdička hledanosti a opět jej bude moci policie zatknout.
Auta:
- Budete si moci i vyzkoušet jízdu v autě v minecraftu, než nějakou jízdu na koních
Levelování:
- Každý mafián/policista bude muset svoji úroveň zvyšovat. Čím větší úroveň bude mít, tím víc věcí bude moci mít.
- Příklad: mafián je Dealer, takže už může používat /tpa. Povýší na úroveň Boss a bude si moct založit vlastní mafiánskou rodinu a bojovat proti ostatním.
Mnoho dalších vymožeností, které budeme časem přidávat a o všem vás postupně informovat, to co jsem prozatím sepsal..to je pouhý začátek.
Story Of Mafia - S námi ožívají hry.

Zájemci, kontaktujte mě prosím přes službu skype: povím přes soukromou zprávu

To je asi tak vše. Doufám, že se někdo najde najde.
Těšíme se na vzájemnou spolupráci. :)

Přeji pěkný zbytek dne!
Můj skype: lukas.salay

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Minecraft - hledáme buildery do AT

#2 Příspěvekod nejento » 09 srp 2014, 19:10

Kontakt jsem z bezepečnostních důvodů zakryl.
Máš web? Podělíš se s námi o IP (pokud už existuje)
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

lukyart

#3 Příspěvekod lukyart » 09 srp 2014, 20:01

nejento píše:Kontakt jsem z bezepečnostních důvodů zakryl.
Máš web? Podělíš se s námi o IP (pokud už existuje)

Kontakt si nemusel vymazat, nebudou mě mít jak kontaktovat. Ano, server je již vytvořen ale o IP se je zbytečné podělit protože server je ve white-listu a zpřístupněn pouze pro členy Admin Týmu

Enderman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Enderman » 09 srp 2014, 20:20

Ach keby mi šiel minecraft tak by som sa hlásil no smola... :)
Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo :)

Enderman
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Enderman » 09 srp 2014, 21:39

BlackFire ano hlásim sa všade to je moja tajná zbraň aby som sa dostal stále na lepšie servery (Niekto mi dá i odporučenie :D )

-- 09 srp 2014, 21:39 --

Nemôžem zato že ma baví MC
Hľadam miesto na minecraft servery v A-Teame je mi jedno čo :)

lukyart

#6 Příspěvekod lukyart » 10 srp 2014, 11:48

BlackFire72 píše:Ty by si sa hlásil všade :D

Pravidlá sú pravidlá, tak si daj skype do popisu albo čo...

Ak máš aj vlastný plugin na toto, príjde mi to ako RZE .
Zbrane ani autá v mc nie sú novinkou.
A superlatívami si teda nešetril :D .

Jo, díky za radu s tim skype do podpisu :)
A co se týče serveru, není to jako RZE. Je to něco novýho, co ještě tady Cz/Sk komunita nemá :)

Zpět na „Off topic“