Hledá se server :"D

Pokec o čemkoliv ostatním
Jediah
Věk: 23

Hledá se server :"D

#1 Příspěvekod Jediah » 20 črc 2014, 15:56

Zdravím hladam server na hranie najlepšie normalny svet tož nie skyblock a ani žadne mody..
Dalši vec co by tam mala byť nejaka ta "komunita". Najlepšie by bolo keby ten server bol buď nedavno po WIPE
alebo aby tam WIPE nebol nejaku tu dobu :D Nie že tam pridem postavim si domeček a bude WIPE. Určite sem budete
pisať že mam isť hladať do nejakeho server listu ale tam neviem nejak najsť poriadny server. Tak sa radšej opytam tu
lebo tu sa mi zda že chodi najviac majitelou serverou :) Dik za odpoveď :P
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.

ad3san

Re: Hledá se server :"D

#2 Příspěvekod ad3san » 20 črc 2014, 21:41

Vrele doporucuji www.naffarin.cz komunita luxus. Wipe nebude jen v 1.8 pribude nova mapa. Sry za gramatiku jsem na mobilu. Jinak malych kidu minimum :-) skoro nemas na nic prava proste vanila.

TheLastChaos

#3 Příspěvekod TheLastChaos » 20 črc 2014, 22:17

Zdravím,

promiň, neodpustím si tě nenasměrovat sem. Pokud hledáš survival server, určitě si nějaký vybereš. Naffarin si také dovolím označit jako stabilní server. Také bych vyzdvihl Baucraft, působí na mě seriózně a s komunitou problém jistě nebude, majitel si na ní zakládá.
S pozdravem,
TheLastChaos

Katalog serverů - http://minecraft-server-list.cz

Jediah
Věk: 23

#4 Příspěvekod Jediah » 21 črc 2014, 00:53

Chaos diky ten posledni Baucraft je super a hlavne no warez takze :) muzete lock
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.

Zpět na „Off topic“