Heads of YouTube (pokračování Eyes a Sounds of YouTube)

Pokec o čemkoliv ostatním
Arcas
Věk: 26

Heads of YouTube (pokračování Eyes a Sounds of YouTube)

#1 Příspěvekod Arcas » 05 úno 2014, 18:08

Hello everyone!

Jmenuji se Arcas a jsem jedním z tvůrců Eyes of YouTube.

V současné době jsme spolu s kamarádem Vadimem a jeho teamem pracovali na mapě Heads of YouTube. Bohužel Vadima to přestalo bavit a projekt chtěl ukončit. Díky jeho neaktivitě se ovšem celý team rozpadl. Jediné, co mi zůstalo je server a mapa (částečně rozestavěná).

Avšak já jsem člověk optimistický a věřím, že mezi Vámi najdu spoustu výborných stavitelů.

O co by šlo? Jednalo by se o stavbu CTM mapy (část už je hotová) a následné uvedení v ,,credits". Jedná se již o třetí díl a předchozí dva měly velký úspěch (sám Minecrafák, Yakuza a mnoho dalších ji točili). Jako bonus může být, že minimálně youtuber Expl0ited si tuto mapu zahraje a díky slavné minulosti předchozích dílů je možné, že se uvolí i Minecrafák či MCBox.

Co požaduji? Tak především nějakou inteligenci a zkušenosti se stavbou. Taktéž nehodlám řešit problémy s WorldEditem vzniklé nekompetencí člena teamu. Taktéž považuji za samozřejmost TeamSpeak3 a mikrofon (vše funkční). Skype později používat nebudeme. Věkově neomezeno, nicméně na zkušenosti jsem jako ras...

Co nabízím? Uvedení v credits mapy (v pravidlech + na cedulkách) - přičemž natočení této mapy nám přislíbil sám Expl0ited (mj.). Taktéž možnost pozdější spolupráce na dalších projektech. Tudíž reklama pro začínající YouTubery.

Jaké jsou pracovní podmínky? Hosting máme zajištěn od mého dobrého známého (24/7, zdarma - tudíž žádné poplatky ze strany builderů).

V současné době probíhá jednání o přesunu serveru na VPS a tím pádem i zvýšení stability. Navíc pracuji na novém TeamSpeak3 serveru.

Zájemci posílejte PM s uvedeným jménem, přezdívkou ve hře, předchozími zkušenostmi a skype (nutno v současné době, později plynule přejdeme na TeamSpeak). Případné dotazy směřujte do tohoto topiku.

S pozdravem
P4FArcas
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Arcas
Věk: 26

Re: Heads of YouTube (pokračování Eyes a Sounds of YouTube)

#2 Příspěvekod Arcas » 11 úno 2014, 22:43

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Off topic“