IP: 93.91.250.141:27210
Zdarte,
mam jen dotaz ohledne sms vip nastaveni... byl jsem zrovna na serveru, co mel asi (nevim,) 10-ti letej chlapec... mel tam udelane "vip" "gm" "op" s tim, ze vip melo stat 20 kc ale cislo bylo 9033399..... pak zas op melo stat 99kc a cislo bylo 9033350 gm melo stat 30 kc a to se trefil 9033330 rekl sme mu to at opravi visla a hend ot udelal... ale jde mi o toto
co kdyby nejaky server udelal naschval, treba napsal VIP za 20 kc a pak doopravdy to VIP bylo za 100 kc? ten hrac (treba maly chlapes) by to poslal. a sebralo by mu to 100 kc misto 20..
slo by se proti tomu nejak branit? a co s majitelem, co toto dela... dostane nejaky trest? (naschval, a ne omylem, jak jsem uvedl priklad)
pokud nekdo nepochopil presne jak ot myslim napiste....
Dekuji za odpovedi
SMS VIP NASTAVENI - podvod
-
- Kontaktovat uživatele:
SMS VIP NASTAVENI - podvod
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

-
- Věk: 26
Re: SMS VIP NASTAVENI - podvod
Přesouvám do lepší sekce.
Pokud vím, tak to pak je proti podmínkám FH.
Pokud vím, tak to pak je proti podmínkám FH.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to vim i ja.. jde mi jen o to, jaky je za ot trest.. ja po tech serverech nekdy i "migruju" a driv sem nasle ne jeden server ktere to meli blbe udelae (smsky..) a ted me to jen pripomelo

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Pokud záměrně uvádíš u SMS špatnou cenu, jedná se o podvod a to je ze své podstaty trestný čin. Samozřejmě že tě za to nikdo nezavře, ale může ti být zrušen účet bez nároku na vrácení peněz. Takovéto případy je nejlepší vždy hlásit přímo na FH (pokud se posílají SMS přímo na FH).
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- zdenda204
- Věk: 36
Já jen dopíšu, že adminy musíš trochu popostrčit kdyby ti psali jako že s tím nic nemohou dělat, že už to tam nemá a není jak to ověřit jestli to tam měl...
Neříkám že FH admini jsou líní, zrovna ti se tím asi budou zabývat, ale popřípadě u jiných hostingů prostě těm majitelům musíš trochu radit a buzerovat je, že víš že mají přístup k zálohám tak ať si to stáhnou a podívají se že to tam v ten čas bylo, popřípadě v těch zálohách jsou i logy.
Stejně nejlepší je nejlepší si to vyfotit, ale děti tomu přeci věří a nic takovýho je ani nenapadne
Neříkám že FH admini jsou líní, zrovna ti se tím asi budou zabývat, ale popřípadě u jiných hostingů prostě těm majitelům musíš trochu radit a buzerovat je, že víš že mají přístup k zálohám tak ať si to stáhnou a podívají se že to tam v ten čas bylo, popřípadě v těch zálohách jsou i logy.
Stejně nejlepší je nejlepší si to vyfotit, ale děti tomu přeci věří a nic takovýho je ani nenapadne

-
- Kontaktovat uživatele:
takze v budoucnu kdybych neoc videl tak je nejlepsi vyfotit, zapsat cas a poslat na FH ok?
diky za odpoved, myslim ze toto tema muzete uzavrit
diky za odpoved, myslim ze toto tema muzete uzavrit

- zdenda204
- Věk: 36
Jojo, zdokumentovat a poslat.
Odemčený to ještě nechám pro další názory, popřípadě kdyby někdo měl nějaký zkušenosti, já vždy nahlásil a server během chvilky nešel
Odemčený to ještě nechám pro další názory, popřípadě kdyby někdo měl nějaký zkušenosti, já vždy nahlásil a server během chvilky nešel