Nábor na 1.6.4 modovaný server podle Mindcracku

Pokec o čemkoliv ostatním
Methes

Nábor na 1.6.4 modovaný server podle Mindcracku

#1 Příspěvekod Methes » 25 pro 2013, 13:28

Zdravím,

zakládám čerstvý modovaný server. Jeho verze je 1.6.4 a má se podobat dřívějšímu Mindcrack packu.
Server na fakahedě mám již dlouho a s hostováním mám bohaté zkušenosti, problémy tudíž budu řešit. Je mi 22 let a jsem vysokoškolák, můžete tudíž očekávat jistou zodpovědnost.
Momentální počet slotů je 5, v případě zájmu a finanční podpory mohu rozšířit. White-list je samozřejmostí.
Updaty chystám každý pátek, v případě nutnosti častěji.

Nyní k jádru věci. Módy:
Applied Energistics rv13c, Extra Cells
Bibliocraft, Bibliowoods (BiomesOPlenty a Forestry)
BiomesOPlenty
Buildcraft
Carpenter's Blocks
Forestry
Gendustry (technické řešení včel podobné extra bees)
GregTech
IC2 Experimental
IronChest
NetworkAnchor (technický chunkloader)
NEI
Railcraft
Thaumcraft 4 a MagicBees
Thermal Expansion 3
Twillight Forest

Config:
Vypnutá regenerace zdraví jako na vanilla Mindcracku! S módy i s vanillou existuje spousta způsobů doplňování zdraví. Najděte je a využijte je. Hra je takto mnohem intenzivnější.
Uvažuji o vypnutí MobGriefingu - creeper vás může snadno zabít a ještě zničí krajinu. S lagy je nemožné s nimi bojovat.
BiomesOPlenty má vypnuté biomy, které mi nepřijdou atraktivní (většina "mrtvých" biomů) - možnost dohody.
Buildcraft má vyplou quarry a pumpa neumí pumpovat lávu v Netheru (v Overworldu umí) - najděte jiné zdroje surovin a lávy. Prozkoumáte alespoň možnosti v jiných modech a nepovede to k devastaci krajiny.
Forestry je nastaveno na HARD.
V Thermal Expansion jsou zapnuty těžší recepty přístrojů a je vyplý tesseract - používejte technický z GregTechu.
Gregtech - standardní nastavení, akorát hidden ores = false.
Applied Energistics - vypnutý Grinder, Quartz tools, Síť stojí 2x více energie (budujte promyšleně).
Network Anchor - zapnutý GregTech recept, můžete ale používat chunkloader z Railcraftu.

Pravidla:
Všeobecně se snažím o vyváženou hru, snad jsem nepřehlídl nic příliš OP. Cílem serveru je seznámit se se všemi módy a využít jejich přínosů k přežití.
Nepoužívejte více jak 10 green generátorů - solary, windmills. Watermillů můžete mít klidně 50, stejně jsou na nic. Prozkoumejte jiné zdroje energie.
Neničte zbytečně krajinu. Nenechávejte létající koruny stromů, pahýly konstrukcí všude okolo.
Zkuste kromě funkčnosti stavět i esteticky. Hra s více hráči má kouzlo i v procházení nádherných komplexů, ne jen v technickém soutěžení.
Začněte stavět 200-300 bloků od spawnu.
Na spawnu bude malá farma na dřevo a mrkve. Stromy po pokácení prosím opět zasaďte pro další zájemce.

Chcete hrát na tomto serveru? Napište mi PM a já vám pošlu veškeré další info. Uveďte prosím:
MC nick, věk, zkušenosti s MC a proč se chcete přidat.

Methes

Zpět na „Off topic“