Server: 93.91.250.135:27624
Zdravím všchny čtenáře toho článku.
Delší dobu mám MC server a v poslední době mě to dost a dost přestává bavit. Rozhodl jsem se tedy, že bych server mohl prodat, protože by mohl najít někoho aktivního, server je zaplacen ještě na 66 dní, má 15 slotů, má 35 pluginů a také má svůj vlastní web. http://crafteria.g6.cz/
Na webu a serveru jsem nechal celkem dost času a nechci, aby se to jentak zhroutilo.
Kdo by měl zájem neváhejte a napiště na skype a nabídněte cenu - skejt7 ( je možné se domluvit i přes hovor )
Prodám 15ti lsotovej MC server + Webovky
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodám 15ti lsotovej MC server + Webovky
Pár statistik o serveru, který by mohli případného kupujícího zajímat... je jich víc, ale vzhledem k malému počtu hráčů nejsou zajímavé...
PS: Pro toho, kdo to zrovna čte: Ano, i o tvém serveru vím mnoho a mnoho zajímavých informací.
Btw, tohle se řeší Oftopicu, přesouvám...
- Za posledních 28 dní na se k němu připojilo jenom 144 hráčů, kteří tam dohromady strávily 12 hodin a 10 minut
- Server má 88,52% uptime za posledních 28 dní (tzn. asi 4 dny byl offline)
- Web podprůměrnej, ne moc aktivní
PS: Pro toho, kdo to zrovna čte: Ano, i o tvém serveru vím mnoho a mnoho zajímavých informací.

Btw, tohle se řeší Oftopicu, přesouvám...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
Doplním jen, že web má před endoru na doméně 3. řádu a s tím se nic dělat nesmí (prodávání, darování). Kdyby na to endrora přišla (a věř, že oni na to přijdou), tak stopne web a může blocknouti uživatele.
Navíc, aby tomu dotyčnému fungoval web pořád, musí mít mojeID a to má dnes málokdo.
Navíc, aby tomu dotyčnému fungoval web pořád, musí mít mojeID a to má dnes málokdo.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že to s tím MojeID Endora to posrala. Respektive ono tam šlo podle mě spíš o to, zajistit víc uživatelů pro MojeID, protože tam nikdo dobrovolně nechce.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit