Proč platíme pomocí SMS?

Pokec o čemkoliv ostatním
zdenda204
Věk: 36

Proč platíme pomocí SMS?

#1 Příspěvekod zdenda204 » 27 lis 2013, 16:54

Ahoj :)
Možná jste čekali že vám tu budu psát proč platíme někteří SMSkama a jak je to dokonalý.
Ale je to přesně naopak. MĚ by zajímalo od Vás, co tak platíte, proč to děláte? Proč si sakryš nezajdete za někým kdo má účet a pošle to, nebo proč nejdete na poštu? Takže díky za vysvětlení, protože já to fakt nechápu :cry:
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

jakub1000
Věk: 24
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč platíme pomocí SMS?

#2 Příspěvekod jakub1000 » 27 lis 2013, 16:59

Čau, :)
Taky pravda. Ale dost lidí to posílají přes SMSku protože je to nejrychlejší způsob a taky nejednoduší. A přece asi 8 leté děti nepůjdou na poštu :)

zdenda204

#3 Příspěvekod zdenda204 » 27 lis 2013, 17:16

Ale tak to jim přeci jde z kreditu/tarifu, ne?
A to jako ti rodiče jsou tak blbí? Vždyť jim nedojde že platí dvojnásobek úplně zbytečně? A ne, není to nejrychlejší způsob :) Než najdu mobil, než to tam napíšu (A někteří tam udělají chyby)...
Fakt to nechápu, takže by mě zajímalo vysvětlení od někoho kdo to dětem platí, nebo jak to ty děti dělají.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod panChemicky » 27 lis 2013, 17:29

Taky jsem to nepochopil. Když pošleš sms v hodnotě 99 korun přijde ti něco kolem 50%.
Když jsem si tady zakládal server, tak jsem šel na poštu. Radši jsem si pár dní počkal, alespoň jsem měl pak na fh účtu všechny peníze.

S těma sms je to takový komfort: "Chceš to hned? Ok, ale budem z toho mít nějaký procenta" - prostě něco za něco
ObrázekObrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Mysteria » 27 lis 2013, 22:43

Osobně bych pochopil třeba jednou, dvakrát proč ne, 99Kč není moc. Ale když si vezmete třeba 2k vs 4k, tak to už je docela rozdíl.
To že rodiče dětem platí kredit je akorát výmluva, protože takhle akorát rodičům utrácí 2x tolik. Určitě by se snima šlo dohodnout a vysvětlit jim to, že když to pošlou z účtu, tak na tom polovinu ušetří, protože když to nepošlou, tak si pošlou SMSku. :)

Osobně u mě třeba otec o tom nechtěl ani slyšet, ale matku jsem dokázal vždy ukecat. :D

zdenda204

#6 Příspěvekod zdenda204 » 27 lis 2013, 22:48

Já nepřemluvil ani jednoho :D
Ale párkrát jsem to jako malej použil, celkem asi 250Kč? :D
⇨Projekt Market⇦

Zpět na „Off topic“