Login Systém (Endora FREE)
- Arxee77
Login Systém (Endora FREE)
Zdravím, vytvoril som si skript pre prihlásenie a registráciu ... na localhoste to funguje ale keď to dám na endoru tak to nejde ... MySQL DB je vytvorená správne (proste všetko to isté čo mám aj na localhoste) ... len problém je že keď sa chcem registrovať napíše Registrácia prebehla úspešne (to je v pohode) ale keď sa kuknem do DB tak žiadne nové konto nenaskočí ... Je možné že program FREE to nepodporuje ? ... Pozeral som že FREE program nepodporuje Vzdialený prístup do MySQL ... Ale potom nechápem ako funguje WP alebo iné CMS .. :/

- zdenda204
- Věk: 36
Re: Login Systém (Endora FREE)
A dal by jsi nám sem ten skript?
- Arxee77
Login.php
register.php
connect.php
Spoiler: zobrazit
register.php
connect.php
Kód: Vybrat vše
<?php
mysql_connect('localhost', 'meno', 'heslo');
mysql_select_db('logsys');
?>

- zdenda204
- Věk: 36
Připojení k DB máš v jiném souboru a ten pak nemáš includovaný do registrace/loginu.
Pak máš ještě špatně ten insert. Měl by vypadat takto:
Pak máš ještě špatně ten insert. Měl by vypadat takto:
"INSERT INTO authme(username, password, ip, email) VALUES ('$nick', '$heslicko', '$ip', '$email')"
- Arxee77
Mám to includované ... nie je to celý kód iba časť PHP (ostatné HTML)
Ale v MySQL mám nadstavené id (auto index - čiže to tam nezadávam) username (je tam) heslo (mám) ip (nemám ... ak sa smiem opýtať načo mi bude IP?) email (je) 2-ka znamená Hodnosť (2 - Uživateľ, 1 - Admin) ... a nakoniec to a znamená že má účet aktivovaný
Ale v MySQL mám nadstavené id (auto index - čiže to tam nezadávam) username (je tam) heslo (mám) ip (nemám ... ak sa smiem opýtať načo mi bude IP?) email (je) 2-ka znamená Hodnosť (2 - Uživateľ, 1 - Admin) ... a nakoniec to a znamená že má účet aktivovaný

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
INSERT INTO users VALUES('', '$username', '$email', '$password', '2', 'a')
Správně to tedy má být:
INSERT INTO users(username, email, password, hodnost, aktivni) VALUES('$username', '$email', '$password', '2', 'a')
Jinak vzdálenej přístup do DB je cokoliv jiného než localhost jako hostitel. Co se týká toho, proč to nevloží insert, tak pokud ti ho to nevloží ani potom, co to upravíš jak jsem psal, tak chybu ti vrátí funkce mysql_error().
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Arxee77