No co, teď si ještě nějákou dobu budu hrát na pískovišti, tak za rok, dva si koupím server
Náhledovky | Video přehrávač
- Cernokneznik
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhledovky | Video přehrávač
jo, je fakt, že možná dělám velký projekty a hovadiny, a kvůli technickejm problémům je nedokončím... 
No co, teď si ještě nějákou dobu budu hrát na pískovišti, tak za rok, dva si koupím server
možná se za ten rok i sníží cena housingu, 2k na měsíc je přecejenom dost.. 
- Shaggy84675
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Já server mám, akorát se mi ho do housingu nechce umisťovat, jelikož by se mi to nevyplatilo
Kdyby byl nějaký hoodně levný housing, pak bych o tom možná začal přemýšlet.
Omluvte prosím moji nefunkčnost podpisu. Momentálně přesouvám podpis na svůj webserver.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
řekni mi na o potřebuješ dedikovanej server za 2k měsíčně? Na ty tvoje ptákoviny ti stačí Wedos VPS za 100Kč jako mám já a máš pokoj. Jo kdyby jsi rozjel něco úspěšného tak pak za vydělaný peníze zaplatíš ten dedik.Cernokneznik píše:jo, je fakt, že možná dělám velký projekty a hovadiny, a kvůli technickejm problémům je nedokončím...
No co, teď si ještě nějákou dobu budu hrát na pískovišti, tak za rok, dva si koupím servermožná se za ten rok i sníží cena housingu, 2k na měsíc je přece jenom dost..
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit